Dagens.

Allmänt

Tunika/klänning Odd Molly (Daisy´s nettbutik), sjal Ester Elenora (Creative Lounge), jacka Odd Molly (Daisy), tights Zara och skor Scarpa.

När vi girls är home alone så bara “försvinner” timmarna mellan dagishämt och läggning… Ska ta och fixa till på köket nu och sen måste jag komma mig i säng i hyfsad tid. Men jag har ett litet dilemma… mitt i läggning av J kommer jag på att jag glömt att köpa linsvätska idag och det var inte direkt läge att dra med mig en trött J i nattlinne ut till apoteket så – jag måste sova med linserna i natt. Kul? Nej, inte direkt… men nöden har ingen lag 😉

P.S vågar jag lägga linserna i vanligt vatten? funkar det? någon som vet?

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens.”

 1. Lovisa says:

  Har du ingen sjukvårds väska med koksalt eller steril sårtvätt,jag brukar ofta glömma köpa linsvätska o då får man söka överallt.Sist hittade jag i första hjälpen väskan i bilen 😉 Lycka Till ! Någon sa till mig att man kan koka upp vatten med lite salt i och koka tills saltet löst sig men det har jag inte provat.En gång på fest i en sommarstuga så glömde jag ta med min linsdosa och la därför linserna i 2 snapsglass med koksalt,på morgonen var glasen tomma o min dåvarande pojkvän hade vaknat på morgonkvisten,törstig och svept upp vattnet OCH mina linser…….galet !!!Sov gott ! Kram !

 2. Anna says:

  Heisann, du kan legge linsene i vann så de ikke tørker ut, men da blir de ikke sterile. Ikke så lurt å putte de på øynene imorgen tidlig før de har ligget i rensevæske først..
  Det er jo helt pyton å sove med linser ?
  Lykke til med hva du bestemmer deg for 🙂

 3. Lovisa-
  Ha, ha drack han upp dom? tokigt! 🙂 Jag har redan sökt precis överallt utan lycka. Imorgon ska jag köpa en extra flaska och gömma den i badrummet så att jag har en reserv till sånna här kris- situationer…

  Anna-
  Åh så bra att jag kan lägga dem i vatten! för jag fixar nog inte att sova med dem, känner att jag vill ta de ut nuuu.. (brukar ha briller på kvällarna). Tack för info.!!

  KRAMAR till er ! 🙂

 4. L says:

  Åh din blogg är verkligen mysig och alla dina kläder är super fina.

  Måste bara fråga vad du arbetar med, det verkar så oerhört roligt, men har dock inte förstått riktigt vad du gör. Arbetar du med något i Norge eller har jag totalt missförstått allt?

 5. elinjosefine says:

  Jag har sovit hos vänninor när jag varit på byn och glömt att ta med linsvätska då brukar jag lägga dem i vatten och sätta i dem dagen efter. En optiker hade säkert sagt big NOOOOO men det funkar för mig i nödfall. Sist detta skedde var i julas och då skedde nästa samma sak som hos Lovisa. Jag la dem i två snapsglas men glömde säga det till min vännina. När hon kom upp på morgonen så städade hon och hällde ut de i vasken. Så där låg mina linser blandat med gamla lime och spritrester när jag kom upp… hahah 🙂

 6. L-
  Tusen tack för fina ord! 🙂 Jag driver eget företag och har bl.a stylist uppdrag för magasiner. Jag har även en fast sida i ett magasin (Kamille, kan liknas vid svenska Amelia) där jag tipsar om ting till Mor & Barn också gör jag en hel del mode-uppdrag. Just nu har jag tex en sida med budget mode i ett magasin.

  Elinjosefine-
  Ha, ha . Galet ! 🙂 Jag satsar på att mina linser har klarat sig. Shoppade linsvätska på morgon och de har legat och badat i den sedan då..

  KRAMAR till er ! 🙂

 7. Cilla says:

  NEEEEEJ!!!!! Lägga linser i vatten är BIG NO NO! Det finns massor med bakterier i vattnet som vi inte vill ha in i ögonen. Hoppas det gick bra ändå dock… Men köp som sagt en extra att ha i skåpet för nödfall.

  Trevlig kväll! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *