Dagens.

Allmänt

Runt kl.20. Johanna knipsade några dagens ut helt fel vinkel så – bättre än så här blev det inte idag 😉  Min rosa bluse kommer från Line of Oslo och finns i min butik. (jag har den även i vitt).

Mitt hjärta är en kvällspigg liten filur så nu ska jag äntligen njuta skön egentid! Tror kanske jag ska börja se The City? köpte dvd´n för l.ä.n.g.e. sen men har fortfarande inte sett en enda episod av denna omtalade serie…  Har du sett den?  Hit eller shit?

J hade playdate med sin söta venn efter barnehagen och gissa var vi åt middag?  Ibland är det SÅ skönt att slippa middagsfix….  😉

Önskar dig en mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens.”

 1. Anita says:

  Jättefin blus du har på dig. Vilket fint kort på tjejerna, förstår de är glada när de får äta ute. 😛

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 och ja, girlsen blev riktigt glada över Mc.D idag. Och det blev faktiskt jag också för jag hade ingen som helst lust att stå vid spisen 😉 Kram !

 2. God kväll!

  Middagsfix är inte alltid det roligate… Tur att det finns ställen som underlättar för oss då!
  Din blus/tunika är så fin, precis med den rätta rosa färgen – bubbelgumsrosa. Det är väl den färgen du har på dina fina Gizmo & co-påsar som jag gillar skarpt.
  Unna dig lite egen tid – själv är jag redo för John Blund nu, måste ladda inför morgonens Blodomlopp om 10 km … zzz…zzz. Sov sött!
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja vilken himla tur att det finns ställen att gå till då man inte orkar stå vid spisen! 😉 Och tack för fina ord om min dagens. Bubbelgumsrosa is the shit ! 🙂 Vad duktig du är som ska springa 10 km i morgon . Impad!! Önskar dig stort lycka till med loppet !!! You gooo Lena ! Kram ! 🙂

 3. Johanna says:

  Jag älskar The City! Kan se avsnitten om och om igen för inspireras otroligt av Olivias klädstil. 🙂 Som att bläddra i ett inspirerande magasin fast via TV.n ;-).

  • gizmolina says:

   Sounds lovely ! 🙂 då ska jag logga av på min mac och trycka på play på dvd´n istället ! Kram !

 4. Kristine says:

  Line of Oslo er en av favorittene, hva er prisen på den rosa bulsen? Har du den i str M? Ha en fantastisk onsdag:-)

  • gizmolina says:

   Ja, visst har Line mycket fint ?! 🙂 Den rosa blusen kostar 889 nok. Är osäker på vad jag har kvar för storlekar? checkar då jag kommer upp till butiken. Klem !

 5. Miss West says:

  Men, det var ju inge fel på den vinkeln på dig. Du ser helt fab ut som alltid 🙂

  Jättefin blus och så snyggt med rosa o vitt.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *