Dagens.

Allmänt

I fredags hände det. 1:a tanden lossnade! J´s fina (och sköna!) topp + tights kommer från Polarn O. Pyret. och hårspänne Prinsessefin.

Jag kan inte minnas sist jag låg och sov mitt på dagen men idag hände det… 😉  (passade på då mina J´s var på kino )  och nu har vi precis varit ut en sväng till matbutiken. Känns som att pommes + grillkorv blir en perfekt middag till mig också lite skönt soffhäng med nya magasiner till dessert.

Min softa dagens = tee + cashmere jacka Line of Oslo (från min butik), jeans Replay, skor Converse och solisar Gucci.

Texten på teen = LOVE MAKES ME HIGH.

Dagens inspirasjon .

Nu blir det middagsfix och mysbyxor !  🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Dagens.”

 1. mig&mitthem says:

  Hej A-S!! Du verkar haft en härlig tjejkväll igår, vilket gäng & vilket fint hus ni var i!!
  KK living, köpte första numret när jag var hos svigers innan påsk & det var såå bra. Norska Elle Decoration har jag prem. på i många år, inpirerar alltid & så gör även Du!! Ha en skön söndagskväll…..krams m

  • gizmolina says:

   Det var verkligen en härlig tjejkväll ! Riktigt, riktigt kul ! 🙂 och ja, Miriams hus är otroligt fint ! Kul att du också gillar KK Living och vad glad jag blir över att jag inspirerar. Tack !! Njut din kväll ! Kram!

 2. Miss West says:

  Åh vad sött med gluggen på J 🙂

  Älskar din softa look, så snyggt! O tee’n var så fin – håller tummarna att den finns kvar senare för nu sparas varenda krona inför NYC resan om två veckor!! 🙂

  Ha en härlig söndag, kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 och lilla J hälsar också och tackar ! Klart den snygga teen borde hänga med dig till NY 😉 Du är sååå heldig som ska resa dit snart. Lucky you !!! Happy söndag kväll ! Kram !

 3. Anna says:

  Åhhh har du kvar koftan och t-shirt i butik? Och kan du skicka till Sverige, vill ha 🙂 Kram A

 4. fru Svensson says:

  Vilka underbara färger på din jacka och Johannas färger 😉 Kram

 5. Så söt hon är med glugg 😀

 6. Mrs Sessan says:

  Nämen Grattis till skatten med första tand som ploppat ut 😀 det är ju hur stort som helst!! Nu kommer gluggen bara bli större & större 🙂

  Jag är riktigt lycklig över att det äntligen börjat tätas med nya tänder på vår juvel. Hon har gått tandlös i över 1 år & med 6 tänder gone är gluggen redigt stor *haha*

  Du alltså, viken fest du varit på!! Såg helt lovely ut :love: var säkert värt att vara lite små seg idag 😉

  Loooooove din outfit, så casual chic’t

  Puss & bästa veckan till er

  • gizmolina says:

   Tack fina du ! 🙂 och ja, det var s.t.o.r.t. att tappa tanden så nu toklängtar J till hon får visa fröknar + kompisar på dagis idag. Men alltså har din skatt tappat 6 st ? wow ! J har 2 till som är super duper lösa så de åker nog snart de också 😉 Festen var som sagt FAB men oj, oj, så seg jag var igår… snacka om massive hangover. Önskar dig en amazing måndag !! Puss & Kram !

 7. Yvonne says:

  Så sött me glugg! Har en liten skatt i J:s ålder som de sitter som berget på och hon toklängtar efter lösa tänder! Kram

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Lilla J har 2 till som är så lösa att de nästan fladdrar då jag blåser på dem så de åker nog snart ut de också 😉 men de har tagit tiiid för de har varit lösa sedan i januari ! Plötsligt en dag så händer det för din lilla skatt också. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *