DAGENS.

Runt kl. 16.30.

Min plan var att äntligen knipsa en dagens och jag kände mig så nöjd då jag lyckats övertala J om att fota mig men alltså det gick inte… hon bara skrattade och busade och kameran hoppade upp och ner i mörkret så alla pics blev hur suddiga som helst… alla utom denna !  på väg upp inne i vårt trapphus. Men alltså kläderna syns ju inte speciellt bra 😉  Har i alla fall på mig topp Custommade, sjal Faliero Sarti, jacka MonCler, jeans Replay (de nya snygga från min butik), skor Acne och väska Marc Jacobs. Också min Louis Vuitton neverfull, en påse fylld med J´s kläder och en skolväska ….puh… !

Nu ska här helgstädas och sen: back to work ! om jag inte somnar vid diskbänken….galet trött är vad jag är så ska bli grymt skönt med helg  !  🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “DAGENS.”

 1. Domesticka says:

  Det gör inget, för vi är många som är mycket mer intresserad av ditt hus än dina kläder, hihi!!! MEEER HUUUS och gärna en husbeskrivning! Hur många rum, hur många kvadrat, hur många våningar? Planerar ni nån form av renovering? Byggnadsår på huset? Stil? Skulle vara så roligt att få veta lite mer!

  Stor kram.

  • gizmolina says:

   Ha ha. Alltså vi har inte köpt något hus. Vi bor i en lägenhet i centrala Oslo. Den är på ca 120 kvadrat och vi kommer inte att göra någon renovering här. Jag har tyvärr ingen aning om när huset (som lägenheten är i ) är byggt ? Men gammalt är det ! Lovar att visa fler pics från vårt hem en dag ! Trevlig kväll ! Kram !

 2. Camilla says:

  Å gleder meg såå til nettbutikken din åpner, hihi. Det er vel ikke lenge til? 🙂 Dagens liker jeg og bilder fra leiligheten og butikken også. Klem og sleep tight.

  • gizmolina says:

   Jag gleder mig också sååå ! inte länge kvar nu ! 😉 T.A.C.K. för feedback !! ska absolut knipsa fler pics och visa. Önskar dig en riktigt god natt och en fantastisk fredag ! Klem !

 3. Anna says:

  Trapphus????? Hahaha, jag kan ta en bild på mitt trapphus så kan vi jämföra 😉 Jag kan BO i ditt trapphus 😀 Jaaa, meeer inredning/lägenhetsvisning! Kraaaam

  • gizmolina says:

   Haha 😉 Ja vårt trapphus är verkligen fantastiskt fint ! Lovar fler pics! en dag snart…. Happy fredag ! Kram !

 4. Linda says:

  vilket härligt trapphus, coolt för att vara i en lägenhet! Härlig bild tycker jag!

 5. Nina says:

  Wow, det var inte nån dålig trappuppgång. Snyggt =)

 6. Domesticka says:

  Ahaa… Lägenhet! Jag trodde ni hade köpt ett HUS och ett pampigt sådant! (nära slottet för 15 mille eller så) Men ni har alltså bytt en pampig lägenhet till en annan pampig lägenhet! Borde ni mindre nu men mer centralt?Fint verkar det ju iaf, men du skulle pimpa en skrubb faboulos så det så!

  STOR FREDAGSKRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *