DAGENS.

Allmänt

Kamille Ideer inspirerar också matchar coveret min nya Chill Norway topp perfekt 😉

Eftersom J är i bättre form så stod cheerleading på programmet efter skolan så här sitter jag nu. I en trapp ovanför hallen där de tränar eftersom det inte är något internet där nere i källaren (rena rama bunkern…) och jag har jobb att göra.  Träningen är 1,5 tim och jag saaaaaaknar min Tiger , det erkänner jag, för den hade gjort mig SÅ mycket mer flexibel ….och jodå, jag ska få mig ny bil, snart…! har spanat in  en riktigt riktigt fin….

Alltså jag är kär i min Cure Poncho från Chill Norway, den är bara SÅ snygg och skön och cool i formen. Också har den en dödskalle strösslad med fjärilar på ryggen som går ton-i-ton i corall….  Super fräsch till vita byxor / shorts till sommaren och ja, den kommer in i min webshop i kväll.

Och mina palma jeans är verkligen favoriter. Hur comfy som helst.

Baglady….min på skulder, J´s i handen…

Coral är en av mina absoluta favoritfärger i vår. Love it ! 

Då börjar klockan att närma sig 18 och träningen är klar. Halleluja !  ska gå ner och titta på sista stunden och sen rakt hem till soffläge. Lite mycket action för mig i dag detta 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “DAGENS.”

 1. Trude says:

  Det er den timen du sitter og venter mens J trener, at du kan presse inn 1 times power walk:) Ønsker dere en koselig kveld.

 2. C says:

  Hej! När kommer de färglada kuddarna upp i webshopen, och vad kostar de ca?

 3. MiaC says:

  Hej igen finaste… jackan… jag älskar jackan… har frågat dig tidigare men inte fått svar… var kommer jackan från =) Kram på dig.

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar min päls ! 🙂 Tack ! Den är från min förra butik så jag shoppade den för ca 7-8 år sedan. Märket är Stella Nova och egentligen var den mycket längre, men jag har sytt om den. Önskar dig en fantastisk dag ! Kram !

 4. maria at inredningsvis says:

  Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Ha en kanondag

  LOVE Maria

  • gizmolina says:

   TaCk ! 🙂 Jag vet att många följer mig via bloglovin så tydligen finns jag där. Ha en super dag du också ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *