Dagens.


Topp Odd Molly, byxor Filippa K, mina favvo skor köpta i Bangkok  (mitt märke) och min favvo väska från Accessorize.

Den här bilden blev kanske inte helt lyckad 😉 för det första så är den suddig och för det andra så sprang Johanna precis ut ur bild men – det syns i alla fall vad jag hade på mig.


Johanna var SÅ ivrig på att komma sig iväg till lekparken.

Vi har precis ätit super GOD take-away middag från "Bambus" som JIG hämtade upp på vägen hem. Mums! 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens.”

 1. Hej AnnaStina! När börjar du med försäljningen igen? Längtar som tusan! Och jag måste säga att jag blev så kär i din svarta nya HM Trend jacka (tack för tipset !!!!!!!) att imorgon köper jag en egen. Den är ju helt underbar. Pricken över i:et till kommande hösten. Hoppas Ni njuter av värmen eller det ser jag ju att ni gör… Kram på Er!

 2. Madelene says:

  Hej AnnaStina.

  Ni har haft en underbar Tisdag.Vilka härliga bilder på Johanna hon är ju bara så söt.Idag har det varit så varmt våra granar har pol så när min man kom hem i dag så sa jag till han at nästa sommar måste vi fixa en pol.Och det blir det.Ha det så jätte bra.Kram på er Madelene(Landvetter)

 3. AnnaStina says:

  Mirva-

  Hej! 🙂 Tack för ditt inlägg och vad KUL att jag inspirerat dig att shoppa H&M jackan, den är FAB! 🙂 När det gäller min butik så är jag lite osäker på när jag drar igång, men någon gång i höst blir det i alla fall 🙂 Önskar dig en fantastisk fortsättning på sommaren! Kram 🙂

  Madelene-

  TACK för ditt trevliga inlägg ! 🙂 Ååå så underbart härligt det låter med en egen pool! 🙂 Vilken dröm! Vi hade planer om att gå och bada på ett pool-bad en liten bit från där vi bor idag men vi hamnade i lekparken istället och det tyckte Johanna var minst lika kul 🙂 Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *