Dagens.

Allmänt

MIn absoluta favorit kofta 😉 från Northland, sjal Graumann, byxor Filippa K, skor BilliBi, väska Gucci och under koftan har jag linne Filippa K & topp från Bruuns Bazaar.

Nu ska jag gå och hämta min sötnos på dagis i det VACKRA soliga höstvädret! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens.”

 1. Viktoria says:

  Lika söt som alltid!

 2. Johanna says:

  Snälla söta du – jag har varit på jakt efter den svarta jackan (som du har) från HM trend och nu har min man hittat den (han är i Göteborg på möte) men vilken storlek har du ? 36 eller 38 ? ÅH vad jag hoppas du kan svara innan imorgon – Kram och tack !

 3. AMMII says:

  Superin outfit, koftan är underbar!

 4. Therese says:

  Tävlingar på min sida!! DVD utlottningar!

 5. Nikolina says:

  Hej godis! vad tycker du om otrohet? kika i min blogg och skriv just din åsikt vore jätte snällt, dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget senare ikväll! tack, puss!!

 6. Mimmi says:

  Jag blir så otroligt glad att få komma in och hälsa på här efter en tung dag/vecka i skolvärlden! I landet där jag bor har det hänt mycket tråkiga saker i en skola denna vecka och då känns det bra att få ta del av tankar som man själv står för! Jag önskar dig det allra bästa nu när det blir helg! Kram!

 7. Caroline says:

  Du har alltid så fina kläder att man inte kan låta bli att vara lite avis 😉

 8. Jessica says:

  Älskar denna outfiten – så chic!! Snyggt med tajta vita byxor, stövlar och koftan! Koftan har så snyggt och klädsamt fall! Gucci älskar jag också! Inhandlade 7de väskan i somras :o)

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *