Dagens.

Allmänt

Det är som sagt höst i luften idag så dagens består av :

Jacka från H&M Trend, sjal Graumann, jeans Forever 21, skor BilliBi och väska från Gucci. Under jackan kör jag basic topp  från Filippa k & linne från By Malene Birger.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens.”

 1. Sanna says:

  Jag vill bara skriva att du är SKITSNYGG.

  Älskar också hösten och höstkläder. Men jag önskade att efter hösten kom sommaren tillbaka igen. Vill ha åtminstone löven kvar på träden längre och slippa slask.

  Du är underbar med ditt positiva synsätt på livet. Jag tillhör också en som hellre ser det bästa och goda i vardagen än att vara negativ.

  Din positiva anda behövs i världen.

  Stor kram

 2. Birgit says:

  Hei Anna-Stina!

  Takk for koselig ( og alltid positiv ) blogg!!

  Vet du om man får kjøpt HM-trend klærne i Oslo ?

  Ønsker deg og lille søtnosen en fin høstdag !

 3. Charlotte says:

  Hej snygga bloggerskan! Var på mysig och härlig weekend-resa i Skåne i helgen (mina föräldrar bor där) och var som vanligt inne i min favoritbutik för inredning och kläder. Du skulle ÄLSKA den! (Butiken heter just "Butiken" och ligger på Köpmansgatan o Höganäs). Hur som helst: de säljer ett inredningsmärke där som heter Tinek Home – om du inte hört talas om dem måste du in o kolla: http://www.tinekhome.dk SÅ snygga saker, det är otroligt! Du inspirerar mig alltid med inreding, så jag tänkte kanske ge tillbaka lite 🙂

  Kram denna härliga måndag till dig!

 4. Anna says:

  vilken fin buddha-staty där i bakgrunden. letar efter något sånt men kan anta att den är köpt i självaste thailand kanske?

 5. maria says:

  ååh en sån härlig outfit! Höstig och mysigt ´:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *