Dagens.

Allmänt


Dagens: vit topp Splendid, kofta Bruuns Bazaar (finns på Höyer på Sköyen), jacka H&M Trend, bälte sålde jag i min butik, jeans Miss Sixty, stövlar BilliBi och min favorit väska från Zara.

När jag hade lämnat Johanna i barnehagen så gick jag och mötte upp min allra bästa vän Kjersti och hennes söta lilla prinsessa på café och den stunden vi fick där förgyllde verkligen min dag ! 🙂  TACK för idag vännen min, du är unik !

Jag är bara hemma för att hämta en sjal för nu är det HÖST ute. Kyligt men härligt ! 🙂  Ska iväg ut och möta upp en till fantastisk vän nu, nämligen Josefine.

Njut dagen mina kära bloggvänner ! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens.”

 1. Kimbell says:

  wow, vilka snygga jeans! Verkligen döläckra. 🙂

 2. Åsa says:

  Så snygg du är!

 3. nettan says:

  Hej. tänkte fråga lite om sunwing resort bantao beach, har läst din blogg ett tag och såg att du var där när ni bodde i er lägenhet i thailand (fantastisk fin lägenhet). Är det värt pengarna att boka dit. vi tänkte åka den 10 februari och stanna tre veckor. vi bodde i Pattong när vi var nere sist och åkte till kamala beach, karon, och surin beach. vi åker med vår son som är 16 år. Älskar landet thailand och det blir svårt att åka någon annanstans efter den semestern. Apollo hade fina hotell vid nai harn beach. vilket tror du är bäst.'

  kram nettan

 4. Josefine says:

  ÅÅ finns koftan nu? Tror du får släpa med mig dit en dag snart?Puss!

 5. Starmama says:

  Superhyperfint men…jag hade gärna sett stövlar i samma färg som väskan, det är absolut snyggast 🙂

 6. Josefine says:

  nej att matcha väska + skor känns inte alls nödvändigt! jag personligen gillar att det bryter av, men alla har vi olika smak – tur det! skärpet och skorna matchar =)

  kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *