Dagens 3-års kalas.

Kalastips!


Vi välkomnades av denna trevliga text i hallen / gången. Randi har malt med "svarta-tavlan-färg" direkt på väggen och¨bokstaverna i trä är första bokstaven i Randi och hennes manns namn.

Det var min kära vän Randis prins Linus som firades idag och vi är så GLADA över att vi fick dela dagen med dem !

Randi är en av mina "gizmoänglar" (hon jobbade extra/deltid i min butik en period, det var då vi lärde känna varandra) och idag var det första gången vi besökte Randi & Co i deras nya hus och precis som jag gissade så hade de hur FINT som helst (Randi är super FLINK) så nu sitter jag här FULL av inspiration och har lust att göra om både här och där här hemma…  😉

Ni ska få hänga med på en "husesyn" i det vackra huset senare ( imorgon )  men först : dagens kalas !


Här är vi tillsammans med bursdagbarnet Linus.  Kidsen fick bl.a. mumsa på chicken-nuggets som är Johannas absoluta favvis.


Kolla in den coola ångbåtstårtan med godisdekorationer ! Jag blev galet imponerad över att Linus pappa gjort den alldelens själv.

     
Se så fint Randi dukat! Den söta kronan Johanna har på huvudet var inne i den silvriga smällkaramellen.  Ett tips: lägg ut vitt ritpapir som duk + kritor så kan kidsen sitta och teckna direkt på "bordet" när de äter ! 

   
Efter god mat & kake / tårta så blev det fiskdamm med påsar som matchade dukningen och söta personliga namnlappar. Johanna fick så klart en prinsesskrona 😉

Oj, nu börjar "My perfect life" och det vill jag inte missa så jag får skriva : to be continued…. ! 🙂

Kategori: Kalastips! | 15 Comments

15 responses to “Dagens 3-års kalas.”

 1. Vilka fina bilder, härlig med barnkalas!

 2. elin says:

  ser super mysigt ut 🙂

 3. Ida says:

  utrolig fint med "tavlen" på veggen 🙂

 4. Heja says:

  Jag kanske inte ska kommentera det här, men jag läste alla elaka kommentarer som du fick för att du hade tagit ut flickan när hon var magsjuk. Först och främst är det DU som är hennes mamma och INGEN annan, du vet bättre vad som är bäst för Johanna. Sen tycker jag inte att du ska ta åt dig (det kanske är svårt" men hade du haft henne inne så hade folkt klagat på det. Dessa kommentarer skrevs för att du är en framgångsrik kvinna och ärligt talat tror jag inte att man kan må så bra när man trycker ner folk på det sättet. Jag har följt din blogg under ett års tid och jag tycker att du är FANTASTISK, både som människa och mamma! Du har inspirerat mig så otroligt mycket och det är alltid lika roligt att läsa din blogg. Du känns mer äkta ön vad någon annan bloggerska gör.

  Kram Heja.

 5. Mikaela says:

  Jag vill bara rikta ett tack till dig och din blogg. Så många gånger har du förgyllt min dag med dina inlägg. Dagar då jag känner att jag bara är "så trött" så hjälper dina funderingar mig till ny energi.

  Tack!!!

 6. Linda says:

  Så kul det ser ut som ni har haft det! Bra ide med pappersduken!

 7. Pappabloggen says:

  Härligt, jag tror att jag älskar kalas mer än barnen…:-)

  /Pappa på heltid

 8. Olelsi says:

  Kalas är jätte mysigt…

  Vilken underbar pappa som fixat tårtan (det får vi nog se oss i stjärnorna efter, ler).

  Hoppas att ni hade en mysig dag?

  Måste få fråga är det färg el tapet som de hade på sin vägg (svarta-tavlan, som hon skrev på)?

  Kram Nettan i Hälsingland.

 9. Frida says:

  Vilken dunderfest! 🙂

 10. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 11. I love this nice page! Read new helpful information about Egypt real estate and Egypt property Thanks!

 12. Great! Thanks for post

 13. Hi just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 3 weeks looking for Spy Camera and Hidden Camera. Spooky or what?

 14. webblog says:

  I have been getting excited about checking this approach as well. Wonderful read.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *