Dagens?!

Allmänt


Heidi Klum med sin söta son.

Jag tycker att Heidi Klum är en av världens absolut snyggaste och jag älskar hennes stil. Men alltså här förstår jag inte riktigt  hur hon tänkte ? 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens?!”

 1. Amanda says:

  Fniss… jag håller med på alla plan!

 2. Emma says:

  nej jisses! Vad har männiksna PÅ sig?!

 3. Anne_K says:

  Bråttom och alla hela kläder var smutsiga?! 😉

 4. Neej jag håller med

  Jag tycker att det där var gräsligt

 5. Josefin says:

  når du snakker om hullete olabukser etc

  skulle gjerne tatt opp et spm, siden du også er på riktig siden av 35 år, akkurat som meg:-)

  I moteverden i dag er det lov til det meste, også forskjell på alder viskes helt ut når det gjelder klær, MEN – når selv mannen i mitt liv, som ABSOLUTT ikke mener å kristisere min kropp, kan prestere å si når vi komenterer forskjellige måter å kle seg på etc – så sier han at uten å tenke på om du er tykk eller tynn etc – så er du ikke 25 år lenger. Og med det mener han at med "bare" 25 år på baken så kunne jeg kle meg anneledes, til tross for den samme kroppen, med den undskyldningen at jeg er 25 år – (hvis du skjønner hva jeg mener??) hva syns du om dette???

  Jeg mener mitt eget syn på min kropp er hva som begrenser hva jeg syns jeg kan og hva jeg ikke kan gå med og selvsagt smak og stil – ikke så mye alder!! Og selvsagt så skifter smaken med alderen og mote!

 6. mini says:

  heidi är en av de vackraste jag vet men jag håller med dig…hur tänkte hon här?

 7. Hon kanske försöker gömma sig från alla fotografer 😉

  dvs smart drag :=)

 8. Viktoria says:

  Såg inte alls ut som henne, men visst är hon snygg!

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla kommentarer ! 🙂 Heidi är alltid snygg vad hon än tar på sig, men den här outfiten tycker jag är lite tokig så jag kunde inte låta bli att visa den 😉

  Josefin-

  När jag hade min butik så sålde jag kläder till fantastiska tjejer / kvinnor och de flesta var 30-50 år. Jag tycker att det är viktigast att man väljer kläder som man TRIVS i och som följer den stil man har. Dvs att man inte försöker göra om sig något som man inte är för så länge man följer sin stil så finns det inga åldersbegränsningar.

  Själv hade jag tex aldrig någonsin haft på mig ett par jeans förren jag startade min butik (då var jag 32). I hela mitt liv hade jag gått i kostym/dress och i svarta byxor . Så när jag idag tittar tillbaka på bilder från 1992 till 2001 så ser jag mycket äldre ut då än jag gör nu p.g.a. mitt klädval. Då hade jag en stil som passade min chefsroll (slitna jeans hör inte hemma på businessmöten) och idag har jag en stil som passar mitt liv så som det ser ut idag då jag jobbar med kläder & interiör.

  Följ din magkänsla och välj kläder som du har KUL i och som passar det liv du lever. Då ser du garanterat fantastisk ut oavsett ålder !

  Kram ! 🙂

  Jag önskar er alla en underbar tisdag ! Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *