Dagens !


Tog bilden då vi var på väg ut tidigare idag och jag höll på att klä på Johanna så därför är Uggen på .

Idag tassar jag runt här hemma i linne / singlett från By Malene Birger, topp från Baum und Pferdgarten, jeans Zara och smycken från La Chance by M.O.S.

Dagens soliga väder makes me HAPPY !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens !”

 1. Sophia says:

  Vilken fin outfit! Din topp från Baum und Pferdgarten är bara så fin:) Vet du vart man kan köpa den?

  Önskar er en fortsatt härlig måndag!

  Kram Sophia

 2. Anna says:

  Topen är underbart fin 🙂

 3. Vad fin du blev i håret, nu blev jag riktigt sugen på att fixa till mitt "barr" också… 😉 Toppen var också superfin (jag skulle kunna göra mycket för att få ta över din garderob!!!!). Hoppas att ditt lilla hjärtas huvud inte gör fortsatt ont, inte kul med hjärnskakningar. Och om det skulle hända nåt igen så ska barn helst inte somna inom de närmsta timmarna när dom slagiti huvudet just på grund av kräkningar och om dom blir medvetslösa. Fast det är ju lite svårt att tvinga barn att vara vakna!! 😉

  Hoppas att ni mår bra allesammans. Jag ser fram emot att se mer bilder hemma hos er!

  Kramar från Emma

  Ps. Hur gick det med Queen-prenumerationen vi vann? Vet att du haft fullt upp iochförsig… Var bara tvungen att höra så att du inte fått fel adress till mig eller nåt. 🙂 Ds.

 4. Anonymous says:

  du är jättefint klädd! En FAB mamma= ) jag undrar var du har köpt dina uggs? Svara gärna på min mejl, ha en trevlig kväll!

 5. Maija says:

  hej! jag har fastnat helt för din hallmatta, den vita med stjärnor på. kommer du möjligen ihåg var du köpte den och fans det i fler färger. tack! mvh / Maija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *