Dagens.


Dagens inne-outfit: linne + bluse (gammal) från Odd Molly, jeans Fornarina och sjalen från Faliero Sarti åkte på då vi gick ut.

Det blev en innedag på oss girls idag, vi var bara ut en kortis till blomsterbutiken för att shoppa nya liljor till soffbordet. Färska blomster makes me HAPPY ! 🙂

Mitt hjärta stod och lyssnade på musik i hörlurar och sjöng jättelänge i kväll och sen gick hon in på sovrummet och la sig i sängen och det dröjde inte länge förren hon somnade. Det är verkligen underbart när nattningen går så smidigt .

 
Johanna "fotograferar" sin kanin som hon plåstrat om ordentligt idag för den hade tydligen ont i huvudet 😉  Darlingens inne-outfit blev piké från Ralph Lauren och tights från H&M.

Hoppas att du har en MYSIG söndag och att du är klar för en ny vecka imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens.”

 1. Wenche says:

  Har aldri tenkt på at det er SÅ mye jobb med å lage ukeblad, styling av klær som skal fotograferes osv. Men det vet jeg nå!!!
  Synes du er kjempeflink, og du arbeider hardt! Gleder meg enda mer til hvert nummer av Kamille nå når du har oppdrag for bladet!
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem:)

 2. Kristine says:

  HEI!! Takk for din inspirasjon i hverdagen. De som har deg som venninne må være kjempeheldige, så snill og positiv som du er. Gleder meg hver dag til å ta en titt innom din blogg. Du inspirer i tillegg til å virke oppmuntrende med din positivitet. En slik pique t-shorte har min lille prinsesse også. Utrolig god kvalitet, i tillegg til å være fin. 1. aug i dag, det begynner sakte å nærme seg høst, men la oss håpe at sommeren varer en stund til !! Ha en fin uke og lykke til videre med din jobb.Gleder meg veldig til å lese bladet når det kommer. Ikke i tvil om at det du har gjort er bra, for du er dyktig.Klem og ha en fin kveld. 😀

 3. Elisabet says:

  Om inte Blogg.se fixar dina småbilder snart så kan du ju hota med att byta tjänst till Blogspot (där är ALDRIG några problem). Hoppas att det får fart på dem, för de vill nog inte mista en storbloggare som du 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *