Dagens “att göra lista”.

Allmänt

168397-728

Nu har jag fått gjort några sånna där tråkiga "måste" telefonsamtal och lyssnat på så mycket dålig "dubehållerdinplatsikön"musik att jag fått ont i örat 😉

1. Johanna har nu plats på det dagis ni ser på bilden och inget annat. MEN – jag är inte säker på att hon ska gå där.. måste tänka till lite på det…

2. Då jag bytte från NetCom till Telenor så tappade jag ALLA telefonnummer jag lagrat på min tfn. 🙁 Ringde därför NetCom för att be dem öppna mitt simkort igen så att jag får tag i min adressbok men det gick inte 🙁 så jag har tappat ALLAs telefonnummer… inte bra… Så – snälla vänner – smsa mig så att jag får era nummer igen!!!
Please! 🙂

Oj, nu vaknar sessan. Got to go! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Dagens “att göra lista”.”

  1. Maria says:

    Hej! Hon är så söt din sessa och ser så glad och nöjd ut! Läser din blogg nästan varje dag, men är dålig på att kommentera…
    Är det själva dagiset du är tveksam emot eller ATT hon ska gå på dagis? För hennes del så räcker det ju helt klart med dig och ert aktiva liv tillsammans, hon träffar ju massor av människor och ser så mkt kul MED dig! När man är så liten lär man sig det sociala av vuxna människor som redan vet hur man för sig i världen inte av andra barn som vet lika lite som man själv…
    Du gör precis som du känner är rätt, men är det så att du helt enkelt inte vill sätta henne på dagis ännu så ska du stå på dig som den starka kvinna och mamma du är! Små barn under tre år mår jättebra hemma och speciellt med en så social och aktiv mamma! Behovet av att leka med andra barn kommer senare. Och att de kommer efter för att de är hemma är bara blaj, min femåring läser och räknar redan, trots minimal dagisvistelse!
    Men som sagt, alla gör sina val och jag dömer ingen! Kram till dig och sessan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *