B.A.N.A.N.A. B.E.A.C.H.

Här har jag hängt i dag. Herregud så skönt det var!

V.i.l.k.e.n. härlig dag vi har haft. Igen!  Vi blev, spontant, med på en tur till Banana Beach på Coral Island och det är ju bara såååå otroligt skönt att åka longtail och att få vara på sjön. I love it!

Kör ett litet bildregn från dagen. E.n.j.o.y. ! 🙂

Detta var mitt första besök på Banana Beach, ska ge er en liten recension i slutet av inlägget…

A walk on the beach. Spana in det super söta huset ! 

Det var lite för varmt för t-shirt idag men den här snygga från Soup Store är en klar semesterfavorit hos Johanna!  Hur f.i.n. som helst ! (och coolt att den är lite längre bak). Solisarna är från Ray Ban.

Här är tuk-tuk utbytt mot longtail.

A lunch with a view…

V.a.c.k.e.r.t. som ett vykort . 

…också ett litet svalkande dopp på det.

Enda bilden som jag fastnade på i dag….här är vi på väg hem i em.

Detta var som sagt mitt 1:a besök på Banana Beach och mitt betyg blir G.G.G .  Varför inte mer? Jo, för att det låg massor med båtar längst nästan hela stranden så det var svårt att hitta en plats att bada .  Maten i restaurangen var sisådär, helt OK liksom. Bäst var att det var lite folk och bara en liten rad med solstolar och stolarna stod dessutom nere på stranden så man kunde lätt välja om man ville ha skugg- eller sol-läge. Sämst var alla stora bugs som flög runt. Me n.o.t. like ! 😉

Min favorit är fortfarande Freedom beach men fortsättning följer för snart ska jag besöka en ny…

Njuuuut din kväll fina du! och du, jag kör instagram varje dag för det finns inte en enda liten restaurang / bar som inte har wi-fi här nere (perfekt!!!) så glöm inte att du kan följa mig där när jag inte är här (jag heter gizmolinas). Om du inte har instagram på din tfn så hittar du alla pics jag lägger upp i vänstermarginalen här på bloggen. Fiffigt värre !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “B.A.N.A.N.A. B.E.A.C.H.”

 1. Titti says:

  Underbara bilder…..jag lääängtar…..
  Kram Titti

 2. Wilhelmine says:

  Så gøy å lese dine blogginnlegg fra Phuket…nyt dagene videre;))

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar dem ! det gör mig glad ! 🙂 Har tyvärr inte haft världens bästa internet här på resorten sedan vi kom ner så glest mellan inläggen men nu verkar allt äntligen fungera igen ! Njut dina dagar du också ! Klem !

 3. Mrs Moet says:

  Hej

  Härligt att få se dina bilder. Sist vi var på Freedom beach blev jag lite sur för de ville plötsligt ha betalt för att vi skulle få gå iland! Så var det inte året innan. Inte för att det var speciellt dyrt, men så trist när de gör allt för att tjäna pengar och hittar på allt möjligt. Fick veta senare att det inte ska vara så att man ska få betala för att vara där. Bara någon som ville få in en slant.
  Ljuvlig är det där alla fall.

  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Ja men gud så galet ! B.R.A. att det inte var en ny fast avgift !!! Själv tycker jag att det är lite galet att de passar på att ta 200 bath / solstol på banana beach men sen kom jag på att det gör de nog även på Freedom? Som sagt : de hittar alla chanser att tjäna pengar 😉 Men oavsett så är Freedom beach, trots att den blivit så crowded, min favorit! Tror det sitter i att jag var där första gången -94 och DÅ var det verkligen en freedom beach….bara jag och krabborna… 😉 Önskar dig härliga dagar ! Kram !

 4. Frida says:

  Hej fina du! Jag följer dig och din fina blogg nästintill dagligen men är ingen storkommenterare 😛

  Tänkte dock tipsa dig och dina läsare att man nu för tiden kan följa Instagram på nätet. Har själv ingen smartphone eller Instagram men jag följer dig genom att gå in på http://instagram.com/gizmolinas 🙂 (Man kan följa valfri genom att http://instagram.com/xxxxxxx)

  Hoppas ni får en fortsatt superhärlig ledighet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *