Dagens BÄSTA bild!

Allmänt

168397-1578

Så här såg vårt hus ut då jag och Johanna var på väg till dagis i eftermiddag. För mig är det den vackraste syn jag har sett på 5 månader! 😉 

I helgen ska jag shoppa ljung och plantera i blomlådorna för att "fira" att jag har balkong igen! Tänk- den har jag inte kunnat vara ute på sedan i början på maj…  Den förtjänar helt klart blommor och några ljuslyktor så att den blir höstfin! 🙂

Min darling har lite svårt att somna i kväll, tror hon känner på sig att jag har planer på att åka iväg ut..  Jag var nyss in till henne och läste en påhittad saga om en prinsessa som träffar en prins och jag tror faktiskt att den hjälpte för nu blev det tyst där inne.

Så – IKEA – here I come!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens BÄSTA bild!”

  1. KimJ says:

    God natt. Kram KimJ

  2. Erat hus är ju som ett SLOTT!

  3. Härligt!! Vad skönt för er!*Kram* Du, förresten, när är det ni åker till T?

  4. Lisa says:

    Såg ut som ett av husen i sundsvall 😛

  5. Vad skönt för er att få bort all plast…Och vilket otroligt fint hus ni bor i, jag bara älskar fönstrena!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *