DAGENS BEAUTY TIPS.

Färdiga remover sticks och quick dry nail polish som du sprayar på efter att du lackat naglarna också en glammig foundation & blusher brush i snygg rosé.

Semester i sikte betyder att min necessär / toalettmappe ska packas och när jag dessutom har en 6-åring som älskar smink + lackar naglarna oftare än mig (!) så är det l.y.c.k.a. att testa nya härliga produkter som tex dessa news från H&M Cosmetics.

Också är det ju lite kul att jag faktiskt har jobbat på H&M i många år och! en längre period jobbade jag heltid på just cosmetic avdelningen i Luleå + Piteå. Herregud, det hade jag nästan glömt! att jag jobbat i Piteå? men det är många år sen alltså.

Hur smart är inte denna remover? Man sticker ner fingret i burken och vrider om och vips! så försvinner nagelacket.  Tänk så skönt att slippa kladd!

Alltså jag är SÅ dålig på att använda peeling…Så ja, det är väl kanske dags? och dessa är ju perfekta att ha med på resan (väger ingenting). Använder du peeling ofta?

Det att jag jobbat på H&M startade med att jag hade Pryo där då jag var 14 år och på den vägen blev det. Jobbade sen där alla helger / skollov etc. och fram till att jag fyllde 18 så fick jag inte slå på kassan, så jag var packhjälp i kassan + att jag jobbade på golvet med att hjälpa kunder / fylla på med varor / se till att allt hängde snyggt mest på Impuls avdelningen, ni vet den där avdelningen som fanns för typ ja, många år sen…  Anyway, jag fortsatte att jobba på H&M efter skolan också.

Så : H&M har en speciell plats i mitt hjärta.  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DAGENS BEAUTY TIPS.”

 1. M says:

  Peela hela kroppen inkl. ansiktet nu innan solsemester så får du snyggare och jämnare solbränna som dessutom håller längre! 😉

  H&M är bra på små kosmetikasaker som verkligen går åt… En gång köpte 3 läppglansar för 9,50:- sek / st och dom är minst lika bra (!) som mina dyra Clarins! 😉

  Kram Mirva

 2. Kristine says:

  Takk for flotte tips!!

  I tillegg til at de virker, så er de flotte å se på 🙂

  Jeg er litt flink å bruke peiling. Bare å få det til å bli en vane 😉

  Flott torsdag kveld fra deg ! Blir glad av dine innlegg 🙂

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för härlig feedback! nu blev jag glad! 🙂 Och ja, ska försöka få in den där peeling-rutinen i mitt liv…. Sen håller jag med dig om att fina förpackningar kryddar både necessären & badrumsskåpet ! Önskar dig en amazing weekend ! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *