Dagens bilder & god natt.


Jag läste ut Andreas Carlsson boken på semestern och den kan jag verkligen rekommendera! Vilket häftigt liv han har levt (och lever) och vilken drivkraft han har. Jag blev riktigt inspirerad av honom! Nu står Sofie Fahrmans bok “Elsas mode” på tur som är den första chic-lit boken som handlar om en bloggerska. P.S min Gucci älskar att sitta så där i fönsret och titta ut 🙂

Jag somnade så klart i soffan i kväll (vi har världens skönaste soffa) och sitter nu nyvaken här och bloggar på väg mot sängen. Med Johannas nya tidiga start-tider så måste jag lägga mig tidigare för att hinna sova min skönhets-sömn så mitt mål är att jag ska vara i säng senast kl.24 på kvällarna framöver. Påminn mig gärna om det ifall ni ser att jag bloggat senare än så 😉

Nu har jag precis läst igenom dagens kommentarer (tack för alla fina nyårshälsningar!) och jag såg att min veninna Nanna tipsat om att jag hamnat på Kiman´s blogg (tack Nanna!) och ang Johannas gårdagens så hade min skatt flera lager med ull på sig igår så allt är under kontroll 🙂  Och Jessica E: det stämmer att min familj har stuga på Sandön på samma sida som Klubbviken så där har jag tillbringat många sommarlov.


Har någon av er bloggisar läst boken?  (Tack kära bror för julklappen!).En HAPPY dagens i 2 olika rum: underklänning/kjole Odd Molly, gårdagens shopping: tunika Odd Molly (jag har nosat på den några gånger sedan den kom ut i butik…) också mina favorit jeans från Miss Sixty. Det färg-glada armbandet gjorde mitt hjärta till mig på MiniLand / Sunwing Bangtao och halsbandet kommer från Bjørg.


Glada girls ute på tur i kylan tillsammans med….


… våra fina vänner
Emma & Elsa. Det är så fint när mor & dotter matchar!


Dagens tur gick till Burger King och där tog Johanna helt av i bollrummet, hon tok-busade! och vid ett tillfälle fick Emma rycka ut och hjälpa hjärtat att komma ner från hög höjd 🙂

Efter vår tur ut så somnade Johanna gott & sött redan kl.19 och då tänkte jag “perfekt!”, nu kan vi titta på en dvd och ha en riktig myskväll men ja, ni vet ju hur det gick med den saken… 😉  Detta är första gången på evigheter som jag sliter med jet-lag och jag hoppas verkligen att det dröjer till nästa gång 🙂

Hoppas att du har haft en riktigt härlig start på 2010 !

Nu säger jag GoD nAtT och TaCk för årets första bloggdag så ses vi igen imorgon och då är det lördag! 🙂

VaRmA kRaMaR fRåN oSlO! ♥

Kategori: Allmänt | 27 Comments

27 responses to “Dagens bilder & god natt.”

 1. susan says:

  Kjempefin tunika, jeg har den samme på meg på bloggen min i dag i rosa. Ønsker deg et riktig godt nytt år og vil si at jeg liker bloggen din veldig godt og at stilen din er helt fantastisk!

 2. susan says:

  Jeg har forresten brukt tunikaen som kjole med et tyllskjørt under siden tunikaen blir litt kort for meg å bruke som kjole

 3. Susan-
  Tusen TACK för din trevliga kommentar & fina ord! 🙂 Nu blev jag glad! Godt nytt år till dig också! Klem! 🙂 P.S tunikan är super fin i rosa!

 4. Linda says:

  En fråga, vart har du köpt dina kökslampor, finns dem att få tag på i Sverige eller via nätet?

  Tack för en mycket inspirationsgivande & smakfull blogg.

  Lev väl!
  Linda

 5. Linda-
  Tusen TACK för fina komplimanger! 🙂 Våra fina kökslampor (över köksbordet) kommer från Flos och är köpta här i Oslo. Du hittar säkert förhandlarställen om du går in på http://www.flos.com God fortsättning på 2010! Kram! 🙂

 6. Anonymous says:

  Godt nyttår Anna Stina! Gleder meg til å følge din fantastiske blogg i 2010! Du gir så masse energi & inspirasjon, tusen takk!
  Klem Hege

 7. Hege-
  Gott nytt år till dig också och TACK för din härliga feedback! 🙂 Klem ! 🙂

 8. God fortsättning. Jag läste ut boken idag och får säga att det var vanlig gladläsning. Den ger kanske inte så mycket, men det behöver ju inte böcker alltid göra. Ibland är det bara skönt att läsa något lätt utan att tänka för mycket.
  Jag gjorde en Anna-Stina och somnade i soffan till reprisen av Kungafamiljen på svt 24! Men jösses vad skönt det var. Gå nu och lägg dig. KRAM och godnatt, Lotta

 9. Lotta-
  Tack för din trevliga kommentar! 🙂 Skönt att höra att det inte bara är jag som somnar på soffan och ja, du har helt rätt: nu ska jag lägga mig 😉 Chic-lit böcker ska ju bara vara trevlig underhållning så det låter bra. God fortsättning på 2010 och god natt! Kram! 🙂

 10. luckeboi says:

  Vilken är din favoritserie? 🙂

 11. rosemarie says:

  åh, gud vad fin klänning 🙂

 12. Ingela says:

  God fortsättning på 2010! Tack för en härlig blogg som alltid gör mig glad 🙂
  Mvh Ingela – som känner sig helt säker på att du klär din dotter alldeles tillräckligt 😉

 13. Anonymous says:

  Nyinkommna piercingsmycken och mer kommer, kanske något för dig?

 14. Lollan says:

  God fortsättning!
  Jag läser mycket böcker, allt från deckare till chick-lit. Gillar de flesta, att de har nått mål, nån mening, nått att säga. Den här var trams! Det absolut sämsta jag kunnat lägga pengar på och jag trodde ett tag att det var ett skämt. Tyvärr. Hade stora förhoppningar på den då jag gillar Fharman i övr.
  Kan dock rek. Denise Rudbergs böcker om du inte läst dom. Där är chick-lit på hög nivå! 🙂

 15. Anonymous says:

  Att du är lika dum som du ser ut det bekräftar du varje dag här genom vad du skriver!

  Kan du inte läsa något annat än modemagasin och chick-lit?
  Inte undra på att JIG så sällan umgås med dig.
  Han får sin stimulans på jobbet och jag förstår honom,

 16. Johanna says:

  Lollan; Tyvärr har du rätt ang Sofis bok. Lättläst och ganska underhållande, men thats it. Inget mer. Dessvärre är Rudbergs böcker detsamma, bara en massa namedropping på märken och "famous people"!
  Men det kan vara skönt att läsa dessa böcker om man inte är en van läsare. Man kräver kanske inte så mkt mer än detta.
  Anonym: Att du inte ens vågar stå för den DU ÄR gör DIG mer DUM än vad du tror. Fegis!

 17. Frida says:

  Tack för en supermysig blogg, man måste inte va småbarnsmamma för att tyka om den. Många av mina kompisar, (vi är 20 år) läser din blogg och vi mår alltid bra när man kikar in!
  Elsas Mode är också en bok som man blir glad när man läser, den ger inte en sådär jättemycket men som sagt, en rolig läsupplevelse!

 18. Jag håller just på med Andreas Carlssons bok, den är ju superbra. Sedan efter det ska jag också läsa Elsa's mode. Fick båda böckerna i julklapp av min syster! 🙂

 19. Linda says:

  Super tack för så snabbt svar, verkar som kökslampan går att beställa via nätet. Hade velat sett den "live" för att vara säker att den passar hemma. Vilken strl (modell) har du – S1 eller S2?

  God fortsättning själv!

 20. Josefine says:

  Hej sötisar och välkomna hem!! Önskar er en strålande lördag. Puss & Kram ifrån oss.

 21. Sammy says:

  Tunikan är fin, men ser ju stort sett exakt likadan som den från sommarens OM kollektion som du sa du beställt! Känns det inte lite overkill med två likadana tunikor som ändå kostar 2000 kr styck?

  Sen måste jag ändå säga, TERMO kläder på alla barn vid denna kyla!! Fuskpälsar är det ju dessutom noll värme i, medans du går i en riktig päls. Man kan inte bara tänka ROSA och SÖTT. Hua……:(

 22. Johanna says:

  Jag undrar om dessa tunikor skulle inhandlas på HM för samma pris, om de fanns där. Eller om det bara handlar om att det är OM? Är det status att ha OM-kläder? Galet för det priset!

 23. Nilla says:

  Nu får du väl ändå ta och ge dig, DU som inte ens vågar stå för vem du är.
  Och bara det, visar ju direkt vilken liten och låg person du är.
  Jag lovar, du är en sån som aldrig fått någon uppmärksamhet, ingen bekräftelse eller kärlek.
  Tragiskt i sig, jo visst, men det gör ju inte att du har rätt att skriva så taskiga saker till A-S som du gör.
  Vem du än är, så sök hjälp….att klanka ner på andra och inte våga stå för det, det anser jag är en person som inte mår bra, nån som bör söka riktig hjälp.
  Lycka till!!!

 24. Ingela H says:

  Ni ser ju ut att ha det hur mysigt som helst – jag blir själv inspirerad att bara varva ner, krypa upp med en chick-lit bok och bara ladda batterierna 🙂
  Ha ett riktigt gott nytt år och fortsätt sprida din glädje och vardagslyx till oss som kan (och vill) ta den till oss 🙂
  Kramiz

 25. Hestia says:

  Stakk bare inom en tur for å ønske deg, JIG og søteste Johanna et riktig GODT år i 2010. Håper du greier å ignorere sure kommentarer som muligens bare bygger på misunnelse og smålig tankegang.
  Med din jobb er man jo nødt til å holde seg oppdatert på hva som er nytt og hva som slår an, men uansett så må man da få lese hva man vil!?!
  Jeg har en HELT annen type blogg og leser akkurat nå Sigrid Undsets trilogi, så det skulle vel bevise at man ikke behøver å være "Chic" for å være glad i Gismolinas blogg….?

  En riktig deilig dag ønskes deg, A-S

  -klem-

 26. Veronica says:

  Jag har läst boken ELSAS mode och den var riktigt bra 🙂
  var på hennes julturne med där hon läste ur den medans man själv fick mingla, bli makeupad och fixad i håret medans man shoppa..
  Ursöt tjej verkligen.

  Ha ett strålande 2010..du inspirerar och jag följer dej och din vänninnans Josefins bloggar slaviskt.

  Kramar

 27. Jag har den där Odd M klänningen med o jag ÄLKSAR DEN:)
  kramkram Du va super fin i den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *