DAGENS BIOTIPS!

Allmänt

12994454_10153473646690796_8187572009166361155_n

Rosa tulpaner funkar alltid och just dessa förgyller spisebordet här hemma.

Jag blir alltid lika rörd då jag går ner trapporna till Filmstaden… tänk – det var där min resa startade då jag var 17 år… Eller ja, jag hade ju jobbat både på H&M och Mc.Donalds före det + att jag delat ut tidningar och arrangerat discon genom att hyra nattclub i stan… Men det var jobbet på Filmstaden som sedan tog mig vidare till både Gävle & Stockholm och jag blev kvar på SF Bio i ja, vad blev det?  runt 11 år tror jag…  Så – när jag idag kom biografen med Johanna och hennes söta klasskompis och mötte hon som jag jobbat tillsammans med i popcorn-kassan så kändes det väldigt “hemma“.

Och en sak är då helt säker: film är verkligen bäst på bio! och det är även snö…! 🙂

12991073_10153473706815796_7276098367882598582_n

Vi fastnade tyvärr inte på någon bild men det gjorde mina armband. Dessa är mina varje-dag-smycken och ja, jag fick ett nytt fint vitt Hermès armband av JIG i julklapp som jag äntligen kommit mig igång att använda (mitt rosa vilar för det har tyvärr gått sönder i låset…). Cartier love bracelet fick jag av JIG då Johanna föddes, Nomination armbandet har jag fått av min mamma för många år sen och fjärilsarmbandet är shoppat i Göteborg. 

maxresdefault-1

Vi såg den super söta filmen Zootropolis och då jag frågade girlsen vad de ger den för betyg? om 6 är det högsta… så svarade båda G G G G G , 2!  Så ja, den får nästan full pott från oss och blir därmed dagens biotips!  Filmen var föresten en riktig Gizmolina-film eftersom budskapet bestod i att man aldrig ska ge upp sin dröm…!  

Nu pågår playdate här hemma (efter heavy lördagsgodis shopping hos Hemmakväll) och jag funderar på att dra igång ett nytt målarprosjekt. Men – först ska jag dyka ner bland flyttkartongerna i källaren för jag har nämligen fått för mig att jag ska ha med mig ett plagg till N.Y. som ligger i någon av dem, frågan är bara i vilken??  så ja…wish me luck !  Och du – om du har något gott middagstips som är l.ä.t.t.l.a.g.a.t. så får du gärna tipsa mig för just nu är jag helt blank på vad vi girls ska äta idag?  Åh som jag skulle behöva en Magda i mitt liv…! 😉

Uppdatering: 1. det blir fläskfilét m. bea middag!  2. efter att ha sökt igenom 748 flyttkartonger i källaren + på övervåningen så insåg jag att jackan jag sökt är b.o.r.t.a.…  fram till att jag kom på ett SISTA ställe att söka på: garderoben inne på Johannas nya sovrum – som var tänkt att bli min walk-in-closet – och där hängde den snyggt & prydligt på en galge!  Oh my… jag har verkligen världens sämsta minne. That´s for sure!

Njuuuut din dag vidare fina du!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DAGENS BIOTIPS!”

 1. Yvonne says:

  Men det är ju lördag, beställ hämtmat, levereras till dörren, kramar till er

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Yvonne! 🙂 Det blev vår plan – att hämta mat – men, så skulle vi bara inom matbutiken först och där och då ombestämde vi oss så det blev fläskfilét med bea istället. Mums!

   Önskar dig en riktigt skön söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *