Dagens blad shopping & en glad nyhet!

Allmänt

168397-1624
Efter mitt besök på Narvesen idag fick jag med mig nya norska" ELLE Interiör" & "Kamille".

I lördags när jag var på Narvesen nere på Frogner så upptäcker jag den GLADA NYHETEN att de har börjat sälja SVENSKA ELLE!! 🙂 Och idag när jag besökte Narvesen i Bogstadveien så upptäcker jag att de har fått in nya SVENSKA ELLE Interiör! 🙂 Fantastiskt!! 🙂

Jag har bott i Norge i bra precis 7 år och i alla år har mamma postat ELLE till mig eller så har jag shoppat den då jag varit i Sverige, och nu, senaste åren, så har JIG fått shoppa den till mig när han är i Göteborg. Men nu kan jag alltså gå och shoppa den här i Norge helt själv. Undrens tid är inte förbi! 😉

Ett tips: Narvesen har -25% på alla utländska blader just nu så passa på att shoppa svenska ELLE för den är riktigt bra! 🙂

Nu ska en liten prinsessa badas & nattas här!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Dagens blad shopping & en glad nyhet!”

  1. Anna-Lena says:

    Det är liiiite sämre utbud här i Drammen, vi får tex Aftonbladet dagen efter?(JO brukar köpa på Lysaker där han jobbar;) MEN då ska jag rusa på Narvesen… Det blir endel 25%! 😀 Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *