Dagens blommor & Aker Brygge.


Blekare än så här blir jag nog inte så det ska bli LOVELY med soool på kroppen nästa vecka 🙂 (och för att inte tala om hur mycket jag längar till mitt frisörbesök på måndag.. 😉  Min dagens består av tunika från 120%lin, byxor Filippa K (favoriter), støvletter BilliBi, väska & solbriller Gucci, sjerf fra See by Chloé och de FANTASTISKA blommorna hittade jag hos blomsterbutiken vid sidan om Bolina i Stabekk.

Vi girls passade på att mysa lite nere på Aker Brygge efter baletten så vi var inte hemma förren strax efter kl.18 och nu är ljusen tända och vi kör lördagsmys till max jag och Alexandra. Ja, det visste ni kanske inte? att Johanna heter Johanna Alexandra ? Jag tycker att båda namnen är SÅ fina så jag säger ofta båda (“Johanna Alexandra”) 🙂


Aker Brygge runt kl. 17.45: Johanna tycker att det är SÅ KUL med alla båtar så vi stod och tittade på kryssningsfartyget som lämnade kaj. Jag hade glömt andra byxor till J efter baletten så hon gick runt i sina rosa trikåer 😉 också invigde hon den mysiga fleece som jag shoppade till henne i Köpenhamn.

Om 15 min ska vi krypa upp i soffan med varsin skål chips och titta på Sommarkrysset på TV4. Det är ett av våra favorit program. Vi dansar för fullt till alla musik ! 🙂  

Vi önskar dig en riktigt FESTLIG lördagskväll och vi hoppas att du också myser ordentligt i kväll !?

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Dagens blommor & Aker Brygge.”

 1. Asal says:

  Hello Kitty är så sjukt söt, gillar din bakgrund 🙂

 2. Låter som ni har haft en riktigt mysig tjej-lördag!

  Kul att Johanna börjat på balett. Älskar dans och har dansat i princip hela mitt liv så jag känner igen det där med fina tyllkjolar och danstrikåer =) Extra kul att vara mamma till en liten danstjej då du får följa med och titta på alla hennes uppvisningar framöver.

  Kraam K

 3. Greta says:

  Var finns pappan / mannen i ditt liv ???? Även om han inte ska vara med på bild (eller vill inte vara en del av bloggen ) så kan du väl nämna att även HAN finns med på ett hörn….eller ..var finns han.. är det bara du och Johanna…mestadels..kan ju inte vara så kul för pappan, att vara så osynlig.
  Most of the time är det bara "GIRLS" !!! Är det inte "lite" ensamt,om man nu har en man,som man delar livet med.
  Girl-power är fantastiskt,men inte till vilket pris som helst.
  Ha en SKÖÖN lördag-kväll framför tv:n!!!

 4. Fasen vilka vackra blommor!

 5. Johanna says:

  Vilka FANTASTISKA blommor!!! Hoppas ni har haft en supermysig kväll med sommarkrysset:) Det var ju det sista:/ Men snart börjar alla härliga höstprogram:)

 6. Anette says:

  Nydelig blogg, som vanlig. 🙂
  Kan jeg legge deg til som favoritt?

  Hvor er den rosa hesten din fra, forresten?

  Jeg elsker de hestene (kaller dem Dalarne-hest, vet ikke om det er helt riktig?)
  Eldstedatteren min har overtatt samlingen til moren min, men det er bare røde. .9

 7. Anna-Lena says:

  Bara älskar att komma in här när det kommit nya inlägg! Du förgyller verkligen med don blogg! Är helt hekta… 😉 Och åh nej, en HEL butik med MB! Det blir alltför dyrt…. ;D hehe… Ha en skön kväll ni girls!..

 8. kickan34 says:

  oh va sööt hon e.. 🙂 ja jag tycker om båtar jag med.. men e lite läskigt när de där stora kommer för nära intill!! 🙂

 9. Ulli says:

  måste bara få säga att jag tycker att du verkar vara en fantastisk mamma! Du hittar alltid på saker med din lilla tjej & sätter henne i centrum. Man märker verkligen hur mycket hon betyder för dig & hon känner sig nog alltid älskad. Härligt tycker jag! Kramar/Ulrika

 10. en gammalmodig mor says:

  Sätter barnet i centrum…genom att fara och flacka hit och dit….göra en massa "vuxliga" saker och köpa rosa saker…lätt som plätt att vara en fantastisk mamma…men mycket lite av att vara här och nu och på barnets villkor…utan en massa saker och görande….det känns så "movie-aktigt",inte på riktigt,levande,,,,men det är väl så i dem fina världarna.
  Jag bara funderar hur det är att vara barn ,,,,

 11. Sammy says:

  Håller med Greta. Det som känns "tomt" i denna blogg är den totala avsaknaden av pappa/man, trots att han faktiskt finns! Även om han inte är en del av bloggen, kanske han kunde ändå märkas på något sätt. Att bloggen skulle kunna "andas" hans närvaro ändå. Men det är bara tomt, och bara "vi girls".

  Känns sorgligt på något vis. Ex. så är Englas "R" inte heller en del av bloggen, men hans närvaro i familjen känns ju ändå så total! =)

  Funderingar…

  Själv är jag mycket lycklig med min lilla familj, vi bor vackert, har bra jobb, givande fritidsintressen, vi reser TILLSAMMANS. Så jag är inte avundsjuk eller olycklig, jag lovar! =)

 12. Anna says:

  Även jag tycker bloggen känns "kärlekslös" utan en man/pappa som faktiskt FINNS. Det måste vara väldigt ensamt att bara vara "vi girls" som är "home alone" nästan hela tiden. Han kan väl ändå inte jobba HELA TIDEN? Jag tror bara jag läst att han lämnat/hämtat Johanna på dagis någon enstaka gång? Nu är inte jag den som ska kritisera erat sätt att leva men jag vill även minnas att det var JIG som ville ha barn och då kan man tycka att han borde vara lite intresserad av att vara en del i Johannas liv…men för Johannas skull (och DIN) får jag hoppas att han "inte är en del av bloggen" men är ´´mer närvarande´´ i verkligheten än den uppfattningen vi får här på bloggen.

 13. Åsa says:

  Haha ni är tragiska ni som efterlyser pappan/mannen…. Hallå detta är en blogg inte 24 timmar live tvsändning. Skärp er, ni är bara så sjukt nyfikna på hur han ser ut.
  För mig så känns ni som en underbart härlig mamma,pappa barn familj!
  Sammy du är inte alls avundsjuk? OK knappt ngt alls?!

 14. Ulli says:

  Bara för att man väljer att inte skriva så mycket om pappan/mannen så behöver väl inte det betyda att han inte är närvarande & räknas i deras liv. Han är säkert en superbra pappa. Om jag hade haft en blogg så hade jag inte heller skrivit så mycket om min man eftersom jag vet att han inte vill det. Men han är en toppen pappa till våran lilla tjej, även fast jag inte skulle skriva det & poängtera det jämnt i min blogg. JAG vet ju om det, så vad spelar resten för roll. Förresten, varför läser ni hennes blogg om ni bara verkar störa er på den?

 15. Anna says:

  Det kan väl ändå inte vara "avsaknaden av JIG" inläggen som orsakade inlägget ovan? Att några av oss inte får känslan av en lycklig harmonisk familj "härinne" är kanske inte så konstigt när ni aldrig gör något som familj? Eller det kanske är det ni GÖR? Men varför isåfall ta det som KRITIK? Och att jag hoppas på att ni reser iväg alla 3 på lite semester nu är skrivet i ALL VÄLMENING. Bäst att poängtera.

 16. sinnatagg!!! says:

  Kjære Anna, Greta og alle dere med negative kommentarer! Dette er virkelig smålig av dere! Der er vel ingen som tvinger dere til å lese en blogg dere ikke liker??? Og ærlig talt, tror dere ikke AnnaStina har diskutert dette med sin mann, om hva det er greit at hun skriver og ikke? Og #kærleksløs" er denne bloggen ikke. Tvert om, den oser av positivitet, og kjærlighet til datteren og til livet generellt. JEG blir i hvertfall inspirert og glad av å lese bloggen, og livet mitt er altfor kort og verdifullt til å lese blogger jeg ikke liker og attpåtil skrive negative kommentarer. Nei, AnnaStina, keep up the good work, du har en trofast leser i meg! Dere andre kan finne blogger dere heller liker bedre, det mangler ikke på blogger her i verden! Så beholder gizmolinas-fansen denne!

 17. ida says:

  Hej!
  Älskar din underbara blogg, måste bara fråga var du köpt det fina skåpet med böckerna i? Helt underbart!!
  Kram I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *