Dagens C.D.G provning!


Alla dagens kan inte se exakt likadana ut 😉

Som lovat så kommer här bilder på nya blusen + koftan som jag shoppade på H&M igår. Jag är super nöjd med båda och koftan passar lika bra till slitna jeans som till skinnbyxor eller kort svart kjol.

   
Jag älskar ärmarna på blusen! 🙂   Ni är flera bloggisar som har noterat att jag har en ny rosa kamera och har frågat vilken modell det är? Idag hittade jag den här annonsen för kameran i nya norska ELLE. Den heter Canon IXUS 80IS, 8.0 mega pixels. och "so far" är jag nöjd med den men den är helt ny så jag har inte så lång erfarenhet…

Nej, nu måste jag ta tag i en massa saker här innan det är dags för dagishämtning och imorgon kommer JIG hem så jag ska fixa lite för det också. Jag är SÅ klar för nya skor känner jag så idag ska jag gå innom några skobutiker på vägen till Johannas dagis och titta om jag hittar något spännande… ?  På tex Bianco kan man ju hitta snygga till bra pris ibland !

Önskar dig en fabulous eftermiddag ! 🙂

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Dagens C.D.G provning!”

 1. Annelie says:

  Du ser strålande ut! Rockigt elegant, skulle jag kalla stilen.

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK snälla Annelie ! 🙂 Jag önskar dig en fantastisk dag . Kram ! 🙂

 3. Mia says:

  Fint fint! Kul att fixa lite innan mannen kommer hem…

 4. Nettis says:

  Hallå vackra du!

  Dom där kläderna passade dig verkligen… Du är skitsnygg….

  Kram från Nettisens

 5. Ann says:

  Hejsan!

  Måste bara säga att positivare människa än dej har jag nog aldrig stött på! Jag är positiv men du är stråt värre!:)) Eller bättre kanske:)

  Ha en underbar helg med Lilla Hjärtat och Stora Hjärtat då han kommer hem i morgon! Vill gärna tipsa dej om denna söta då jag ändå är här! JAg har beställt den! Är liksom du en rosa tjej:)(tant?)

  Länken kommer här: http://lillanslilla.blogg.se/2008/november/vill-ha-ska-ha.html#comment

  Kram!

 6. Malin says:

  häftigt med prickar, du passade verkligen i det:)

  Kika gärna in min blogg också! Du hade verkligen en söt bloggsida också:)

  Peace!

 7. Lisa says:

  Hej! Jag tycker din blogg är så mysig!!! Trevlig helg!

  Kram Lisa

 8. Hej

  Vill bara önska dig en trevlig helg!

  Kyl en flaska champagne som du kan ha i morgon med JIG!

  Ta två förresten, en till dig i kväll 🙂

  Kram Åsa

 9. Sandra says:

  Skit snygga kläder alltså:)

 10. Det där var toppen fint

 11. Superduperfint! Även om jag inte alls gillade kollektionen=)

 12. Cecilia says:

  Hej!

  Jag har en likadan kamera (fast i karamellfärgad). Min man och jag fick den i bröllopspresent för snart tre månader sedan och vi är fortfarande supernöjda! Kan verkligen rekommendera den till de som ska köpa en digitalkamera.

  Ha en trevlig helg!

  /Cecilia

 13. Jonas says:

  Canon är och förblir oslagbara säger fotografen. Deras IXUS är bästa tänkbara pocketkamera om än det finns andra märken som är billigare så är det värt det!

  I kväll blir det skumpa på Östermalm. Kram!

 14. Men gud vilken fin blus! Vill också ha, men den är väl slut överallt :/

 15. Ida says:

  Den skjortan är verkligen supersnygg! Hade själv tänkt köpa just den med de fina ärmarna. Tyvärr hade jag inte möjlighet att ta mej till H&M igår eftersom jag blev opererad.. Och sen somnade jag medan jag väntade på att webbshoppen skulle öppna och skjortan var såklart slutsåld då jag vaknade.. Typiskt 🙂 Men den passar dej jättebra! 🙂

 16. Mimmi says:

  Oj så snyggt! Den där outfiten kunde jag tänka mig, men jag har inte din figur! 🙂 Hoppas att du får en fin helg med de dina! Du är underbar! Kram!

 17. annika says:

  Önskade att jag hunnit med att köpa en sån blus , hann inte ens med nät shoppingen innan den va slut, men kul att du fick en , den är verkligen snygg!!Här städas det för fullt så ha en underbar kväll , måste fortsätta dammmsuga //kram

 18. Emma says:

  Den där blusen var faktiskt det enda som föll mig i smaken från den kollektionen, och du bär verkligen upp den supersnyggt

 19. din stil är oavsett^^

 20. DEt passade dig perfekt;) Hoppas ni får en härlig fredag!

 21. HannahSthlm says:

  Du ser verkligen tiptop ut i C D G:)! Prickar är som skrivet inte my cup of tea men det där är riktigt snyggt på dig! Trevlig weekend till dig och Johanna!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *