Dagens citat.

Allmänt

168397-1570
Johanna passar på att sträcka sig efter saker på bordet så fort jag "vänder ryggen till" 😉 Här siktar hon in sig på förpackningen med "rökta kyckling filé bitar", hennes favorit  för ögonblicket.

Nu håller jag på att hänga upp den rosa stjärnan där den hör hemma = i fönstret i Johannas rosa rum och det blir sååå FINT.!

Fotade bilden nyss. Johanna tittar fram bakom de vackra tulpanerna som JIG hade med sig hem igår och hon är verkligen snabbare än blixten för så fort jag går på andra sidan bordet så drar hon sig upp i stolen och stäcker sig efter saker på bordet och jag får skynda tillbaka för att passa så att hon inte ramlar ner på golvet. She´s crazy! 😉

Ska försöka få henne att sova sin "nap" nu så att vi kan gå och leka på dagis i eftermiddag men innan jag gör något annat så ska jag ge er dagens citat:

"Antingen kan du krypa ihop och gömma dig eller räta på ryggen och storma rakt in. Jag lärde mig att det var bättre att storma."
/ Minnie Driver f. 1971

Senare idag ska ni föresten få fortsättningen på "the story of my life" för det är hög tid för det nu.!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens citat.”

 1. grombaben says:

  Men hvor får han kjøpt disse tulipanene hen? Nå har jeg sett tulipaner på din blogg flere ganger i høst, men ikke funnet i butikkene selv. Jeg SAVNER tulipaner nå..:)

 2. Mjuk says:

  Åh, vilken härlig bild, häftigt med skärpan och oskärpan! Får man fråga vad du har för kamera? Ha en toppendag! Här i Stockholm skiner solen för fullt och träden sprakar av färger i solstrålarna!

 3. Morrfan says:

  Hej. Trevlig blogg. Jo jag undrar har du kvar din butik?

 4. trine says:

  Hei Bella, gleder meg til å sees i morgen!! Ønsker dere en underbar høstdag i solen!
  PS får jeg kjøpt boken Heja tjejer i Oslo…??
  kramis

 5. Johanna says:

  Åh, jag ser verkligen fram emot dina “story of my life”-inlägg! Du är en sådan förebild för mig! Kram från Johanna

 6. Camilla says:

  Blir så avis på tulpanerna som du nu har köpt i ett par veckor, har sökt här hemma i blomsteraffärerna men jag verkar vara ute i alltför god tid 🙁

  Hoppas ni har det bra i höstsolen!
  Kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *