Dagens & dagens tips!

Allmänt

Fotade precis dagens i farten här för nu är vi på väg ut genom dörren. Tunika Zara, byxor Miss Sixty, jacka Juicy Couture, skor By Malene Birger och halsband Bvlgari.

Igår köpte jag ett fantastiskt inspirerande blad, nämligen detta:


"Passion for business".

Bladet innehåller bl.a. en stor intervju med duktiga Filippa K och jag kommer att ge er lite tips ur detta blad senare här på bloggen för det är som sagt hur inspirerande som helst och därför blir det mitt dagens shoppingtips! 🙂

Nu – till Modecenter!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens & dagens tips!”

 1. Madelene says:

  Hej

  Hoppas att ni har en underbar Fredag.Här börjar solen tiita fram. Hoppas att det håler i sig.Vi skall ha kräftskiva i morgon och då vill man ju ha finnt väder.Kram på er.Madelene(Landvetter)

 2. Sanna says:

  Ibland är det härligt med lite tidningar som inte heter ELLE eller Veckorevyn:) Fin outfit

 3. Jag har också precis börjat läsa i min Passion for business, toppentidning för kvinnor som vill mer.

  Tack för en inspirerande blogg.

 4. Karin says:

  Hello!

  Har en liten undran: när kommer din verksamhet att sätta igång? Det har varit mycket prat om den men nu ganska tyst. Är ju en stammis på din blogg och självklart blir man intresserad och nyfiken, men det verkar som om det hela ligger på is? Tack en än gång för en underbar blogg. The best!! Kram

 5. Starmama says:

  Kollade precis på lägenheterna i Thailand. Visste inte att det var så otroligt dyrt att köpa en där…hmm…standard-lgheten gick på över 7 milj. sek.

 6. elin says:

  Flott outfit!!

 7. Malin says:

  Kul att du med funnit vår rätta affärstidning 🙂 jag bloggade om den för ett par månader sedan 🙂

 8. Eva says:

  Verkar intressant, ska kolla upp tidningen för egen del också. Just nu är vi i full fart med att få klart webshoppen, 8/9 är målet. Har haft full fart i butiken hela veckan så vi får väl sitta på kvällarna nu i helgen o planera när barnen somnat…

 9. Anonymous says:

  starmama, thb, inte sek.

 10. AnnaStina says:

  TACK för era trevliga kommentarer! 🙂 Eftersom jag bor i Norge så har jag tyvärr inte sett detta blad tidigare men fr.o.m. nu kommer jag inte att missa ett nummer. Det är ju bara SÅ inspirerande !

  Karin-

  Jag förstår att du undrar för det gör jag själv också 😉 ha, ha Saken är bara den att vi kom hem från Thailand 12 juni och sen har vi haft "sommarferie" och varit bortresta väldigt mycket så jag har inte haft den tid jag behöver. Men – på måndag börjar Johanna på dagis och då drar jag igång mitt prosjekt så jag räknar med att ni kan shoppa hos mig före jul, det är absolut mitt mål 🙂 Önskar dig en jätte trevlig helg och TACK snälla du för dina fina ord. Kram! 🙂

  Starmama-

  7 miljoner? Priserna du tittar på är Thaibath ! sen delar du med 6,5 så priset blir strax över 1 miljon sek. Trevlig helg ! Kram 🙂

  Kram på er allihopa ! 🙂

 11. Starmama says:

  Hehe, ja, jag upptäckte det sen :-))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *