Dagens dream-team.


Dagens “dream-team” i studio = jag och söta Emma som fixade hår & make-up på dagens modeller. Det var första gången vi av en tillfällighet jobbade sammen. KUL ! 

Ni kanske är nyfikna på vad jag gjort idag ? Jag har stylat en modeserie till Kamille och resultatet av den kan ni se i magasinet längre fram emot jul. Som ni säkert förstår så kan jag inte visa några bilder från dagen nu, men då magasinet kommer ut ska ni få se hur min dag i studio sett ut .

Jag har haft en hektisk & riktigt HÄRLIG jobbdag! 🙂 
(TACK! Annar, Emma, Miriam, Line & Nicoline för en strålande innsats idag !).

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens dream-team.”

 1. Emma says:

  Hihi 🙂 Tack själv, det va kul!
  Nu ska jag gå o lägga mig:)

  *Go natt & kram*

 2. Sammy says:

  Tanken slog mig just att det hade varit spännande attse hur DU hade stylat "Idolerna". Det som skulle kunna bli helt fel är ju det faktum att du är åtminstone dubbelt så gammal ( 😉 inget illa menat!)

  Men kanske kunde det ha blivit jättehäftigt, helt andra grepp än Kling, som jag tycker har lyckats "så där", bara. Hon kan klä sig själv, men det är ju inte lika lätt med andra…

  Gizmolina till IDOL!! =)

 3. Sammy-
  Vilken komplimang! TACK! Jag och min mamma pratade om det igår, att jag borde styla Idol gänget, så därför var det lite kul att du skrev det idag 😉 Och det där med min ålder kontra deras är nog snarer än fördel än en nackdel 🙂 Kram! 🙂

 4. Sammy says:

  Ja! Jag tror du hade fixat det bra, styling kan du ju! Jag ska tipsa TV4, om det är OK med dig! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *