Dagens dvd-tips!

Om du inte sett den: SE den! 

När vi flög till Thailand i september så såg jag ett par riktigt B.R.A. filmer (jag ser oftare film på flyg än på bio nuförtiden…) , bl.a. denna! Something borrowed.  Filmen var sååå bra och jag såg den de sista timmarna på hemresan fram till att flyget parkerade vid gate i Oslo…  men filmen stoppade några gånger p.g.a. att kapten skulle berätta om frukost / inflygning / landning etc så jag shoppade filmen hemma i Oslo före jul och nu ska jag strax krypa upp i soffan och se om den.  Filmen är så BRA att den får G.G.G.G.G av mig ! Jag älskar den! och jag kan varmt rekommendera den om du är in the mood för härlig chick-flick ! 🙂

Kategori: Allmänt, Filmtips. | 7 Comments

7 responses to “Dagens dvd-tips!”

 1. Marlen says:

  Veldig god film! Har sett den to ganger:)

 2. Marit says:

  Håller med! Men om du gillade filmen, läs boken! Det är en uppföljande bok om Darcy’s liv, jättefin! Njut tiden i Thailand!

 3. ååå TACK för det tipset. känner mig i exakt den stämning för ikväll 🙂 kram

 4. Den måste jag se!!
  Tack för tipset 🙂

 5. Berit says:

  Superbra film 🙂 Måtte laste den ned på IPaden min etter tips fra deg. Du har en utrolig flott blogg som jeg MÅ innom hver dag 🙂 Takket være deg oppdaget jeg vinen Pink som ble min favoritt i sommer. Ellers er d godt å vite at d ikke bare er meg som ELSKER bubbel! Nyt deilige dager i solen. Masse klemmer ;0)

 6. vi såg den här i går och jösses, jag kände ju igen den 😉 har läst böckerna, både denna och “something blue” (rekommenderas). hoppas ni får en fin dag på stranden. kraaam

 7. Mary says:

  Jag älskade också den filmen!!! Går in under favoritfilmer som The Holiday och Love Actually. Inte många som får platsa i den kategorin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *