Dagens & ett pioner-tips!


Idag har jag pimpat min outfit med tofsar a´la Maria Montazami 😉 Nejdå, de sitter fast på min Odd Molly tunika. Byxorna + skorna shoppade jag i Phuket och min nya Gucci har blivit en favorit. På sommaren lackar jag alltid franskt på tårna, tycker att fötterna är snyggast så (jag fixade tårna i Phuket).

Så där ja, nu ligger hambugaren i magen och hjärtat somnade precis. Jag är med andra ord klar för att gå på dagens andra jobb-skift men kl.20.30 tar jag en paus för då är det Fashion på SVT2 (ett riktigt bra progr.). Ute skiner sommarsolen och dessa vackra kvällar gör mig HAPPY!! 🙂


Jag ä l s k a r pioner och frossar i dem den här tiden på året så därför blev jag så glad då jag hittade dem till kanon pris nere på torget utanför Glasmagasinet. Alla ni ser på bilden (=2 buketter) gick på 150 nok! Så mitt tips till er som gillar pioner lika mycket som mig är att ta turen till Stortorvet.

Trevlig kväll!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens & ett pioner-tips!”

 1. Åsa says:

  Vilken fin bukett! Vi har pioner i trädgården men dom har inte börjat blomma än… men när dom blommor så blommar dom i mitt kök oxå för jag älskar att ha pioner på bordet.
  Ha en underbar kväll och tack för en super blogg!

 2. Vad komiskt! Min bror har varit i Helsingör idag och med sig hem till mig (på beställning) hade han två buntar rosa pioner! Jag älskar dessa blommor och skulle gärna ha dem färska året runt på bordet. I Danmark tog de 45 DKR för en bunt och 60 för två. Ett riktigt fynd! KRAM Lotta

 3. Elisabeth says:

  Sandalene dine er så fine 🙂 Nydelige blomster ja.. får se om det blir kjøpt inn pioner i løpet av helgen. Ha en strålende kveld!

 4. Tack för era positiva & trevliga kommentarer! 🙂

  Åsa-
  Underbart med egna pioner i trädgården! och TACK för fina ord.

  Lotta-
  Ja, i Danmark är det ju sååå billigt med blommor. Önskar priserna var samma hos oss..

  Elisabeth-
  Nya blomster är en weekend-lyx 🙂

  KRAMAR till er alla !! 🙂

 5. Anja says:

  Akkurat i dag hadde jeg på meg akkurat den tunikaen tipset av akkurat deg! Kjøpt på Daisy selvfølgelig 🙂

 6. Anja-
  Åh så gøy! då var du riktigt FIN idag 🙂 Du kan glede deg till en super fin höstleverering från Odd Molly hos Daisy. Bl.a. så kommer den tunika vi har i en lite längre modell (mer som kjole) i lanendel..den är lovely ! Klem! 🙂

 7. saga says:

  jag älskar också pioner!

 8. Linda says:

  Ja, pioner är verkligen fint och somrigt! Fredagar är min shoppablommordag så jag får se vad jag kommer hem med imorgon, kanske blir det pioner 🙂

 9. Pingla says:

  Hiihi, jag har också frossat i pioner idag. Men mina kom från trädgården. Ibland har man det lite lyxigt.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *