Dagens & ett tips!

Allmänt


Tunika French Connection, sjal H&M, tights French Connection & stövletter BilliBi.

Den här tunikan från French Connection shoppade jag i Singapore i mars och har aldrig använt den, förren idag ! Så tack vare en garderobscheck så har jag nu ett nytt höstplagg 🙂

En av orsakerna till att jag inte använt den är att jag saknat en svart sjal att ha i halsen så idag , då jag lämnat Johanna på dagis, så tittade jag in på H&M och fyndade en svart sjal för bara 79,50 nok. Jag vill ju så klart helst ha en från favoriten Faliero Sarti men, just nu passar det med en budgetlösning 😉

   
Min ute-outfit, kom precis innanför dörren då jag fotade. Ny shoppade sjalen! den är liksom "refflad" och till höger ser ni bilden jag tog med tunikan då vi kom hem till Phuket från Singapore. Bra jag såg den så jag blev påmind om hansbandet från Forever 21 för det hade jag glömt 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens & ett tips!”

 1. Johanna says:

  Varför vänder du alltid bort ansiktet, oftast till vårt höger? Döljer du ngt?

 2. Anna says:

  Ohhhh eran lägenhet i Phuket ser sååå FAB ut, skulle inte ha ngt emot att hyra den 😉 Kram Anna

 3. AnnaStina says:

  Johanna-

  Jag har inget att dölja 🙂 det har bara blivit en grej som jag gör. Kram ! 🙂

  Anna-

  Tack snälla ! 🙂 Vi SAKNAR vår lägenhet och ska förhoppningsvis resa ner till den igen 🙂 Kram! 🙂

 4. Anja says:

  Snygg halduk!

 5. ALEXANDRA says:

  SÅ FIN DU ÄR! FINNER BARA ETT ORD OCH DET ÄR FAB!!! SÅ STOR PRINSESSAN HAR BLIVIT. JAG LÄSER JU DIN BLOGG VARJE DAG OCH FÖLJER JU DÄRAV OCKSÅ JOHANNA…MEN DET ÄR SOM MED ENS EGNA BARN MAN SER FÖRST HUR STORA DE HAR BLIVIT NÄR MAN SER PÅ KORT! HEHE=)

  HA EN LJUVLIG EFTERMIDDAG

  KRAM

 6. Cecilia says:

  Vilken stor skillnad man ser nu att det är på Johanna, från att ni var i Thailand och nu. Hon är ju riktigt stora tjejen, jämfört med i våras 🙂

 7. Maria Ö says:

  Gud vilken snygg tunika. Finns den att köpa i Sverige eller har du sett nån liknande som finns att köpa?

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Anja-

  Thanx! 🙂

  Alexandra-

  Tusen TACK för din jätte trevliga kommentar !Nu blev jag glad 🙂 Och vilket FINT namn du har, min Johanna heter också Alexandra, i 2:a namn. Ja, barn växter ju SÅ fort att det är svårt att hänga med i svängarna så det är härligt med alla kort och med bloggen där jag kan gå tillbaka och titta hur hon såg ut denna dag för 1 år sedan osv. Önskar dig en FLOTT dag ! Kram ! 🙂

  Cecilia-

  Ja hon har verkligen blivit stora tjejen ! 🙂 Och håret gör ju så stor skillnad 🙂 Det känns nästan overkligt att hon är 2 år, jag tycker nyss hon var baby . Önskar dig en underbar dag ! Kram 🙂

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Maria-

  Tack snälla ! 🙂 Jag köpte den som sagt i Singapore i mars så jag vet tyvärr inte om den går att få tag i längre? Men jag såg en liknande på French Connection på Åhlens i Stockholm då jag var där för ett tag sedan.. ´Ledsen att jag inte kan hjälpa dig bättre. Kram ! 🙂

 10. Petra says:

  Hej, Jag undrar var du har hittat den fina "byrån" du har på kortet. Precis en sådan är jag ute efter.

  / Petra

 11. Anna says:

  Har likadan sjal! Jättefin!

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Petra-

  Vad kul att du gillar byrån! 🙂 Den kommer från Bruka Design och jag sålde den i min butik. Du hittar info om återförsäljare om du går in på http://www.brukadesign.se Hoppas du får tag i en! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *