Dagens fabulous utdrikningslag.

Allmänt


The bride to be: Heidi.  Man kan ju tro att det var jag som hade med mig en Gizmo påse dagen till ära men icke-sa-nicke, den hade den blivande bruden tagit med sig själv 🙂  Som många av er redan vet så är Heidi en av mina Gizmoänglar. Hon var den första jag ansatte i min butik och idag känns Heidi som familj för mig. Hon är helt unik !

Heidis dag startade med att hon blev kidnappad hemma runt kl. 08, då väntade "styling" och sen mötte hon upp alla girls på café. Efter frukostbuffé där fick hon en rebus som tog henne till en skönhets-salong. När hennes besök där var avklarat så mötte hon upp oss (med hjälp av en ny rebus) och sen fick hon spela gitarr & sjunga på t-banan till nästa stopp som var en fotostudio.


Jag visste att jag kommit till rätt café på morgon då jag såg den här fantastiska cykeln utanför. Den hade Heidi cyklat på hemifrån sig på morgon.

Efter photo-shoot hoppade vi på trikken och efter diverse rebusar på vägen så hamnade vi till slut i slottsparken där vi myste med räkor & bubbel. Men innan vi kastade oss över räkorna så fick Heidi köra ett litet aerobicpass med oss i gröngräset. (hon är SATS instruktör).


Dagens happenings avslutades i slottsparken med god & mysig lunch.

Efter räkor & bubbel så väntade en biltur till Heidis hemby där det skulle grillas och dansas hela kvällen / natten lååång så i skrivande stund misstänker jag att de har hur KUL som helst ! 🙂  (jag valde att bara vara med på dagen pga att jag måste jobba imorgon = det passade mig inte att vakna 1 time från Oslo söndag morgon).

   
Temat för utdrikningslaget var "Heidi- slik du aldri ha sett henne førr.." och det levde dagen verkligen upp till.

TUSEN TACK världens BÄSTA Heidi & alla fina girls för en fantastisk dag ! Nu gleder jag mig stort till bröllopet ! 🙂

P.S det verkar vara något tekniskt fel hos blogg.se för jag ser att det inte går att klicka på de små bilderna… hoppas felet fixas a.s.a.p.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Dagens fabulous utdrikningslag.”

  1. Vilken härlig dag ni gav henne, underbara minnen för livet!

    ha en skön söndag
    kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *