Dagens filmtips!

Allmänt

Perfekt söndagsmysfilm.

På flighten Bangkok – Oslo såg jag, som vanligt, film. Jag ser mer film på flyg än på bio nu för tiden  en klar kontrast mot de år jag jobbade på SF Bio…. 😉    Den här gången valde jag “Friends with kids” och shit vilken B.R.A. film det var ! I loved it !  Den får:   G G G G + av mig och blir dagens tips om du ska köra filmkväll !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens filmtips!”

 1. Den måste jag se- älskar sånna filmer! Hoppas Ni hade en bra flight och välkomna hem!
  Kram
  BloggMamman- back in blog business

 2. Berit says:

  Helt enig, så den for 2 dager siden 🙂 Har lastet den inn på IPad så den skal jeg se flere ganger. Gleder meg t å følge bloggen videre og ikke minst nettbutikken. Ha en super søndagskveld. Klem fra meg 🙂

  • gizmolina says:

   Jag kommer också att se om den ! men vet inte om den kommit ut på dvd här hemma ännu? ska checka! 🙂 Jag önskar dig också en super söndagkväll ! Klem !

 3. line says:

  Takk for filmtipset og velkommen tilbake til norge. Skal se den så snart den dukker opp på Itunes for leie.

  Spendt på nettbutikken. Ha en fortsatt fin søndags kveld.

 4. Lena i Uppsala says:

  God kväll fina du!
  Visst är det härligt med vänner, vi har god vänner på besök i stugan. Det är så roligt när alla barn leker och har roligt med varandra, win-win för alla parter. Du ser ut att ha haft toppen och jag gillar den lilla Gizmo-påsen skarpt. Söt klänning du har på dig, ser så där skönt somlig ut – passar dig, ms. Sunshine.
  Nu är det dags att sova, det stormar och brusar från havet…hoppas det lägger sig lite till i morgon. Då önskar jag en stund på stranden…
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Så härligt med en kommentar från dig Lena! Tack för allt fint du skriver! det värmer !! 🙂 Låter underbart att vara vid havet…. Njut dina lediga sommardagar och glöm aldrig att du är helt unik ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *