DAGENS FOKUS: POSITIVA TANKAR!

Glad lill-lördag mina fina bloggvänner! 

Så här är det: idag har jag ingen superdag… för ibland blir skillnaden mellan mitt Oslo liv och mitt Luleå liv så enormt påtaglig och när jag klev ur den glittriga event-tillvaron där jag var Miss.Gizmo med alla mina underbara kunder i min butik och landade i en f.d. Filmstadenchef tillvaro (alla här upp förknippar mig med att jag var Biochef på Filmstaden fram till -93) där jag dessutom inte hade så många vänner som jag trodde att jag hade (en bästa vän bröt kontakten i samband med att vi flyttade upp) så blev kontrasten självklart enorm och vissa dagar känns den starkare än andra. Vilket är helt naturligt. Men – som tur är så är jag BRA på att vända negativa tankar så dagens mål: 100% positiva tankar!!!

Och en fin sak med att jag har varit med om så mycket i livet (utbrändhet, skilsmässa, giftemål, barn, att gå från anställd till chef, konkurs, flytt, driva eget, rekrytering, vänner som gör slut,  etc etc.) är att det stärker mig i min roll som coach eftersom jag kan hantera enormt många angelägenheter utifrån att jag själv varit med om dem. Det gör skillnad mot om du går och pratar med någon som inte har någon personlig erfarenhet av din situation… (så känner i alla fall jag, att trovärdigheten blir större) Min hemsida för min coachning kommer upp i samband med att jag öppnar upp för samtal här i Luleå men vill du redan nu vill veta mer eller boka tid så kan du mejla mig på: annastina@gizmolina.com  🙂

 

Jag var så galet trött efter att ha varit uppe strax efter kl.05 då jIG skulle iväg med en tidig flight så när jag gick in för att bädda J´s säng så la jag mig på sängen ett par minuter framför Nyhetsmorgon. Och alltså J´s rum… stämningen där inne med ljusslingor och pom pom´s är helt magisk. 

Och tyg… vilken underbar ljuddämpare det är.  Johanna har föresten 2 entréer till sitt rum, en från pysselrummet och en in från mitt & JIG´s sovrum, det är den ni ser här… Och ja – vi har ett litet vika-kläder-jobb att göra inne i J´s garderob.  Och ljusslingorna har ramlat ner ! Så detta är verkligen en bild från the real life utan styling. Ha, ha. 

Och hur sött är inte detta?!?  Älskade lilla Gizella är såååå glad i Johanna och igår, då J gjorde läxor, så låg hon så här, och höll om J´s hand hela tiden.  Man blir lycklig! 

Nej, nu kör vi onsdag och massa PEPP till alla som som behöver det lite xtra just idag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “DAGENS FOKUS: POSITIVA TANKAR!”

 1. Linda says:

  Dagen er din – gjør det beste ut av den!
  Lille søte pusen
  Hvis du husker komentaren min, så vil jeg bare si at nå
  Har jeg vært på rusta & handla
  Gleder meg til jul!

  • gizmolina says:

   Men åhhh du är underbar Linda! Tusen miljoooooner T.A.C.K. för härlig pepp och värmande fina ord! 🙂 Och så fantastiskt att du varit på Rusta och shoppat jul!!! Ho, ho, you goooo !

   Önskar dig den bästa onsdagen! Stor tacksam klem! 🙂

   P.S kun ca 7 uker till 1:a advent… 😉

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Stor kram! Hoppas det känns bättre snart. Du har sån ubderbart positiv attityd. Helt rätt så man ska tänka. Som du skriver så mycket erfarenheter du har med dig. Jag tycker det är jätte modigt att ta allt och bara flytta. Skulle jag inte våga. Du verkar va så härligt positiv vilket alltid lyser igenom i bloggen, därför det är den enda som jag fortfarande läser för den gör en så glad. Så glittrig och härlig

  • gizmolina says:

   Åh du och Linda alltså… Jag blir SÅ enormt glad & tacksam över din fina kommentar och alla peppande ord Viktoria!! så – tusen miljoooner T.A.C.K.!! 🙂 Och att du beskriver min blogg som glittrig och härlig.. it makes my day!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder och tack igen för din sprudlande kommentar – dialogen med er bloggläsare är det som gör mitt bloggande så fantastiskt roligt! Kram! 🙂

 3. Så söt hon är lilla Gizella.
  Tror jag ska cykla förbi Rusta ida, kika på lite jul….
  Nu lämnar jag hösten till helgen för ett tag i Thailands-hemmet.
  Ha en fin fortsatt onsdag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men visst är hon söt vår nya lilla lurviga familjemedlem! Vi är så otroligt glada över att hon flyttat in hos oss! 🙂 Och jag tycker absolut att du ska cykla förbi Rusta. De har fått in så mycket fint julpyssel & pynt! Sen blir jag inte så lite avis på dig som är på väg ner till värmen… åhhh som jag s.a.k.n.a.r. Thailand om dagen!!! Och vi har ju hyrt ut vårt hem, för 1:a gången, så lite oklart när vi ska resa ner… men nu blev jag sugen på att boka en resa a.s.a.p. ! Ha, ha. (och vi har ju vår nya lägenhet som vi kan bo i …).

   Önskar dig en underbart härlig dag Titti! och – en riktigt, riktigt trevlig resa! Kram! 🙂

   • LISA S says:

    KOMM och fira nyår med oss! Det har ju aldrig hänt tidigare att fira nyår med oss, boka biljett nu så ses vi i nyår så kan jag, Robin och Johanna ta nyårs dopp vid kl 00:00 till 2018 😉

    Nej men alltså, det vore kul att bo i nya lgh som ni har köpt, kanske det skapar helt annan känsla 🙂

 4. A-L says:

  Att tappa vänner är tungt för alla. Låter som du har fått en del smällar och törnar, och jag håller med dig. Att coachas av någon som faktiskt trampat på en mina eller två, stärker bara trovärdigheten.

  MEN jag blir oxå så väldigt imponerad av att din blogg trots detta andas positiv attityd och en massa härlig inspiration. En riktigt skön oas att landa i, emellanåt. Iaf för mig som läsare 🙂

 5. Annette says:

  Du er ærlig, og det er grunnen til at jeg er så glad i bloggen din!
  Håper dagen bare blir bedre og bedre, fordi du fortjener det!
  Takk for at du byr på din erfaring, og inspirerer på alle måter!

  Lykke til videre som coach, du passer perfekt i den jobben 🙂
  Klem fra Annette (akkurat nå på Sunwing på Kreta, men til sommeren må vi tilbake til Sunwing Phuket)

 6. Caroline says:

  Hoppas du kan känna samma pepp och glädje som din blogg förmedlar! Kikar in och är alltid nyfiken på dagens citat!
  Hade vi bott i samma stad hade du fått coacha mig.
  Svårt att tappa vänner, men det säger inget om dig, bara om de/dem.

  Ljuvlig liten lurvig vän ni har!

  Stor kram och hoppas dagen känns bättre ❤️

 7. Kerstin says:

  Tråkigt att höra att Du tappat en vän. Var det en Luleåmän eller Oslovän? Fick inte riktigt ihop meningen där. Det blir snart bättre ska du se.

 8. Lena says:

  Din alltid så glada och positiva inställning gör att jag med glädje tittar in på din blogg. Du förgyller verkligen min dag.
  Och tack för alla fina tips! 🙂

 9. Frida says:

  Alltså ert hem, I love it! Det är så himla inbjudande och varmt och fint med härliga glittriga detaljer men ändå vuxet och jag önskar så att du kunde göra lite fler hemma hos-inlägg 🙂 Köket vore så kul att se men även ert sovrum, jag minns ett sovrum som ni hade i Oslo förut (vet dock inte om det var i den senaste lägenheten) som var så himla himla fint att jag sparade den bilden i min inspirationsmapp 🙂
  Njut kvällen nu i ert pre christmas-pimpade hem 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *