Dagens fråga!

Phuket kl. 20.45, lördag kväll.

Exakt vad håller jag egentligen på med på den här bilden? som togs igår kväll då jag, JIG, mamma & Hans åt  take-away dinner hemma på vår veranda?  Någon som vet ? 😉  


Mamma & Hans .

Det blev hemma kväll för mig och Johanna (hjärtat sover gott) så nu ska jag passa på att blogga 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens fråga!”

 1. Anonymous says:

  Du har spist noe hot hot hot og må kjøle ned leppene 🙂

 2. Sara says:

  Bränt läpparna i solen?

 3. Lena says:

  Du har spist noe hot hot hot og må kjøle ned leppene dine 🙂

 4. Anonymous says:

  Stark mat?

 5. Jessica E says:

  Hej Anna-Stina – min favvobloggis,

  Jag gissar att du valkar läpparna?!! Kanske du ätit lite stark chilli, eller kanske du bränt dig?!

  Ha en underbar tid i Thailand i jul!!

  KRAM Jessica

 6. Anna says:

  Jag har ingen aning om vad du gör men det ser underbart ut att bara sitta där och chilla i värmen 🙂 Angår inte mig nånstans men heter din man JIG eller är det en förkortning 🙂 Varför blir man alltid så nyfiken på saker som inte rör en själv. Du behöver självklart inte svara om du ej känner för detta 🙂 Ha en underbar jul! Kramar Anna

 7. Anonymous says:

  Hej!
  Tog ett litet stopp i din blogg – håller på att slå in alla klapparna…

  Jag tror att du varit i solen och bränt läpparna en aning…På med lite eight hour cream så blir det bättre eller Idomin, annars finns väl mirakel krämer där nere.

  Ha nice lördag och du har väl snart söndag med sol, beach, bad och 4:e advent.
  Kram,
  Lena

 8. Ulrica Westling says:

  Jag tror att maten kanske var lite more spicy than usuall och det sved rejält på tungan…Därav vattenflaskan i högsta hugg!!

  Kram kram

 9. Åsa says:

  Jag tror det gått hål i flaskan:)

 10. Charlotte says:

  Jag tror att det gått hål i flaskan och att du dricker ut hålet!

  Have fun and be fantastic!

 11. Mina fina bloggvänner!

  TACK för alla gissningar ! 🙂 Jag kyler ner mina läppar mot flaskan pga att jag beställde en "not so spicy" chicken with red curry. Oh my god säger jag bara. Jag hade O.N.T. ! och det var nästan så jag inte kunde äta min mat. Jag fick torka av kyckligbitarna med papper först 😉 Nästa gång jag kan lova er att jag tar bort "so" och säger "not spicy!" då jag beställer från det stället 😉 (det varierar väldigt hur stark mat man får då man beställer not so spicy….).

  Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *