Dagens fräscha interiörinspiration!


Riktigt snygg & vårfräsch sovrumsinspiration från Åhlens. (det går inte att klicka sig vidare från den här bilden, du får surfa in hos Åhlens för att se).

Jag kommer mig inte många meter från Johanna som ligger i soffan för plötsligt så kaster hon opp och då vill jag finnas nära.. Min nya rosa pc är tyvärr inte kopplad till vårt trådlösa nettverk här hemma (måste självklart fixas!) så den står uppkopplad med ledning inne på kontoret vilket gör att jag inte kommer mig ut på nett så mycket idag…

Men nu sover hjärtat igen så då passar jag på 🙂

Hittade den här superfräscha sovrumsreklamen hos Åhlens. Visst vill man hoppa upp i sängen och mysa a.s.a.p.!? 😉  Och visste du föresten att Åhlens är en ren interiörbutik här i Norge? Till skillnad mot i Sverige där det är ett varuhus med kläder, smink, böcker etc.

P.S om du missade norska Ungkaren i veckan så går det i repris nu kl. 19.30.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens fräscha interiörinspiration!”

 1. Jonas says:

  Ah, men stackars lilla söta. Hoppas hon kryar på sig snart.

  Sitter o jobbar med lite bilder som ska hänga på en nattklubb. Du får skicka över lite tjejer som kollar in om det fungerar..

  http://nytorgsgatan.blogspot.com/2009/03/det-ska-bli-fem-bilder.html

  Söndagskram!

 2. Josefine says:

  Det är så fräscht med vitt och blått i sovrummet, somrigt på något sätt!

 3. cilla says:

  Ååå stackars lilla prinsessan… Hoppas hon kryar på sig fortast möjligt! 🙂

 4. Hade ingen aning om att Åhlens ser annorlunda ut i Norge. Kul för oss inredningslover =) Deras sortiment till hemmet bara blir bättre och bättre för varje år.

  Kram /Katta

 5. Inredningslovers ska det såklart stå 😉

 6. TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂 Och jag håller med Katta om att Åhlens bara blir bättre och bättre ! har sett massa fint där sista tiden.

  Njut kvällen ! Kramar ! 🙂

  P.S Jonas, du är den bästa fotografen! längtar efter att få köra ett par timmar i din studio snart… Puss ! 🙂

 7. Snyggt som fasiken, kanske ska kasta ut allt brunt och beige från sovrummet och satsa på blått till sängen? Väggar och möbler är vita, så det är lätt att få till en förändring med nya kuddar, sängkläder och prydnader.

  Snyggt som sagt!

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *