DAGENS & FREDAGSMYS.

Allmänt

Jag jobbade sent idag (skyltade om) och då jag kom hem så var JIG på väg ut genom dörren så han fotade mig i full fart. Då blir det så här 😉  Min dagens = tee Splendid,  sjal Syster P (från min butik), kappa Zara och den nya fina Replay jeansen som jag precis fått in.

Så där ja, då är f.r.e.d.a.g.s.m.y.s.e.t. igång ! Wiiieee !!! Vitt vin i glaset, kall choklad med små mintbitar i på ett fat (tycker att den är godast då den legat i kylskåpet), X-faktor & Skavlan på TV och en hög med nya härliga magasiner vid min sida.  Också Guccci. Han ligger i den ena fåföljen och jag sitter i den andra. I kväll är det vi som myser ihop 🙂


Plötsligt dök det upp ett bud i min butik idag och påsen innehöll bl.a. den här glammiga klockan från Dyrberg/Kern. Tusen T.A.C.K. This is PR. !

Skyltfönstret är a work in progress…ska visa det färdiga resultatet i morgon ! Men alltså är inte garderobshuset till barnrummet (från Bruka Design) det finaste ?! I just loooove it !!! och för att inte tala om de vita ljushusen… de kommer att krydda hela vårt hem !  

Ser du på X-Factor? I L.I.K.E. it !!! Tycker att det är fantastisk fredagsunderhållning och juryn är galet snygg och bra (den där röda IRO (?) jackan Marie har på sig idag är amazing och Andreas… alltså hur snygg?!? och Orup har varit en idol i mååånga år) , David H lika kul som vanligt och det är en härlig mix av deltagare.  Känns nästan bättre än Idol tycker jag. Vad tycker du ?

Happy fredagsmyyyyys sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DAGENS & FREDAGSMYS.”

 1. Jennifer says:

  Hoppas kvällen är toppen! Kram Jennifer

 2. Solveig says:

  Jag tycker X-Factor är mycket bättre än Idol och David H. är bara för kul, har alltid gillat honom. Får se reprisen imorgon för ikväll var det Världens Barn med bra artister. Ha det bra och sov gott.
  Kram Solveig 70+

 3. M says:

  God morgen! 😉

  Garderobshuset är finfint, nu är barnen inte så små längre men den hade ju varit underbar t.ex. i vår hall så hade jag kunnat hänga in varenda jacka & munktröja… Vad kostar det?

  Åh din nya klocka skall vi inte ens prata om. Drömklockan !!! Lyckos dig! <3

  VÄRLDENS STÖRSTA KRAM fr M

 4. Mia says:

  Jättefint! Din blogg är verkligen inspirerande och förmedlar alltid en vänlig och glad ton som smittar. Trevlig helg!

 5. Jessica says:

  Älskar huset 🙂 Måste bara fråga, skriver du på skyltfönstret och om du gör det, skriver du inne och då spegelvänt? Ha en riktigt mysig lördagkväll <3

 6. Karin says:

  Men vilken snygg outfit! Me like. Hur är jeansen i benen? Passar de om man liksom jag har lite tjockare lår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *