Dagens frisörbesök del. 1.


Till att börja med så satt Johanna i vagnen men sen lockade mitt knä mer 😉 Min bästa frisör heter Trond och han har jag gått till i ca 4-5 år.

Som ni ser så hade jag med mig hjärtat till frisören idag och det var egentligen inte alls meningen men jag glömde helt att Johanna har jullov från dagis när jag bokade min tid. Men det gick jätte bra trots allt ! Johanna är van att vara med mig och hon super myste 🙂


Speglar är kul ! 🙂  och ja, vi hade med oss lite gott från 7-eleven. Bananer är alltid bra då man inte hunnit äta och chips är räddaren i nöden då Johanna är med mig på saker där jag behöver få henne att sitta stilla 😉

När jag satt med mina slingor i håret så klippte Trond Johanna och det tycker hon är SÅ spännande ! Hon sitter helt stilla och tittar på sig själv i spegeln och ser ut att bara älska varje sekund av det . Jag tror hon har lärt sig av mig eftersom hon varit med mig hos frisören sedan hon var liten baby 😉 Hennes klipp får ni ser av i del. 2. ..

 
Som ni ser så stor koste sig Johanna i vagnen med sin lilla chipspåse i början, men sen var det mitt knä som gällde fram till hon skulle klippas. Efter det : Pingu på dvd !

Johanna somnade i vagnen på vägen hem och nu sover hon sött i soffan och jag ska fixa med några jobbsaker för det gäller att passa på när hon sover 🙂  Ni får se en bild på håret senare för jag drog mössan över huvudet så fort jag var klar så håret är inte fixat idag. Men oj ! så SKÖNT det är att utväxten är borta nu. Känns fräscht ! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Dagens frisörbesök del. 1.”

 1. Monica says:

  I need some help….;) Skal kjøpe meg mitt første par med UGG og problemet blir da….hvilken farge? Er du fornøyd med de lyse? Ville du valgt den fargen igjen?

 2. Tina says:

  Vilken mysig tjejdag 🙂 tror säkert att du blev kanon fin i håret. Hoppas att du får en forsatt underbar dag.

 3. Alinde says:

  Skönt med lite uppfräschning! Har du tagit bort dina förlängningar inför Thailandresan denna gången med?

 4. Skulle så gärna vilja se en efter bild på resultatet!

 5. Ohh very much thanks admin

 6. It has great idea for helping the food revolution maintaining in every country..

 7. This is really a nice post, that you have updated us with all of nice information that can be very useful for future aspect.

 8. Ohh very much thanks admin

 9. I love this nice page! Check this helpful infos regarding Egypt real estate and Egypt real estate See You!

 10. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 11. website says:

  Greetings everyone, This page is exceptional and so is exactly how the issue had been extended. I like a few of the comments too even though I would choose all of us keep it on the subject in order to add importance to the issue.

 12. mmm pizza, order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, sva,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *