Dagens frukost.

Allmänt

168397-2654
Här sitter jag på ett café i korsningen mellan Orchard Road & Paterson Road. Idag hade jag på mig topp från French Connection och kjol / skjört från Zara (flera år gammalt).

Singapore kl. 24.00, fredag kväll.

Idag blev det frukost på "The coffee bean" för oss då Johanna sov i vagnen och det är bara sååå härligt att sitta och njuta solen och titta på alla människor som går förbi. Och idag när vi satt där så kom jag på en business grej som jag tror att jag ska förverkliga!

Det är sånt som är så häftigt! att man kommer på nya briljanta ideér då man är ute och reser och får nya impulser 🙂

Och just det ja – jag dricker föresten inte kaffe, och inte thé heller (jo, ibland, men inte ofta..), istället dricker jag olika juicer och idag blev det en med smak av mango.


Medan vi girls sitter och tittar på alla "dagens outfit" som passerar förbi på Orchard Road så kan våra boys sitta och titta på nya film trailers på storskärm på huset på andra sidan gatan 🙂 Bilden är tagen från där vi satt och åt vår frukost idag.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Dagens frukost.”

 1. Princess Jessica says:

  Sötaste prinsessvän !!
  Vad härligt att du får så mycket inspiration i Singapore 🙂 Blir nyfiken på vad du har för planer 😉
  Dricker inte du heller kaffe eller te ?! Finns det sånna som jag 😉 Folk blir alltid så ställda när man säger nej tack till båda.
  Ska bli spännande att se vad du har shoppat 🙂
  Låter som ni har det underbart vännen !
  Jag sitter nu och myser i soffan med nya tidningar och Let`s dance. Det är det närmaste glitter och glamour ( och så melodifestivalen imorgon förstås )jag kommer nu innan vi flyttar hem. Gissa om jag längtar !
  Önskar Er en lovely lördag !
  Krameli kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *