Dagens & gårdagens.

Allmänt

168397-1220
Igår shoppade jag "trädet", idag bladet.

Jag tycker att sånna här små "myrten" träd är SÅ fina men de är ju bara SÅ svåra att få att överleva mer än några veckor… Så – när jag shoppade den igår så lovade jag mig själv att jag ska vårda den väl och den har nu fått en egen plats på vår "köks-ö".

Mitt tips är att köpa ett sånt här litet "träd" för att ha just på köket, tex på bänken, eller i fönstret, eller på en skänk.. för de är så snygga & stilfulla. 

Dagens "blad shopping" blev nya "Sköna Hem". Och skönt är precis vad jag ska ha det nu då jag ska hoppa upp i soffan och mysa med mitt nya blad med hopp om att det ska inspirera!  Jag ser att det står "Stockholms bästa inredningsbutiker" på the cover. Om jag fått välja så hade jag valt: R.O.O.M., Bruka Design, Newport, Fogia, NK-inredningsplanet och Svenskt Tenn. Jag ser nu fram emot att se vilka "Sköna Hem" har valt!

Oj, nu är det "E-Type" på TV  med en ny låt (repris på "Babben"), han har varit en av mina favoriter i alla år. Perfekt party/dans/power walk musik! Jag ska dansa mig in i vardagsrummet nu jag… ! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens & gårdagens.”

 1. Jessica says:

  Hej Anna.Stina!
  Återigen vill jag bara säga vilket bra humör din blogg fåår mig på, så positiv och inspirerande. Jag har inte alls svårt att se att du blev den yngsta biochefen, med sånt engagemang, inspirerande!!
  Hur som, du som ä’lskar sthml, vilka butiker,både klädes och inrednig bör jag, min sambo + vår sessa besöka när vi åker dit nästa helg?
  Ta hand om, livet är bra underbart!
  Kram
  Jessica

 2. Leons mamma says:

  Åh, vad härligt det är att läsa din blogg 🙂 blir så peppad på nåt sätt. Köpte oxå ett myrtenträd i lördags, hoppas på att vi båda klara av att få det att överleva!
  Vill gärna se mer av ditt fina hem
  Kram!

 3. AnnaStina says:

  Jessica-
  Tusen miljoner TACK snälla du för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 Jag blev riktigt glad nu! 🙂 Jag bara ÄLSKAR att ge Stockholms tips men vet du – jag tror att jag låter det bli ett helt eget inlägg i dag för jag känner att jag har så mycket tips att ge att jag önskar att “alla” få se dom! Så – du får ett eget inlägg av mig tjejen! 😉
  Önskar dig en toppen kväll och en super weekend i fantastiska Stockholm! Kram! 🙂
  Leons mamma-
  TACK så jätte mycket snälla du för fina ord 🙂 Det är DU som peppar mig när du ger mig sån feedback! 🙂 Vi får lova varandra att passa på våra små träd så de får ett långt & lyckligt liv 😉 Lovar att visa fler bilder snart. Önskar dig en trevlig kväll! Kram. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *