Dagens girls.

Allmänt

Idag runt kl.15 gjorde vi ett trevligt stopp hos Bruka. Jag har på mig news från butiken och Johanna har på sig finaste klänningen från Zimba (märke: Alpaca Society) + hårspänne Prinsessefin. Och ja, idag fick vagnen följa med så att J kunde sitta och chilla då jag jobbade.

Vi girls kom précis innanför dörren efter en looovely söndag ute på vift!  Första stopp var Gave & Interiørmessen (Norges svar på Formex), nästa stopp  Disney on Ice och båda stoppen var lika kul!  Nu ska jag fixa lite kvällsmat till oss och sen ska min lilla prinsessa till John Blund. Det har varit en lång dag fylld av intryck! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens girls.”

 1. casaofmia says:

  Så fina ni är, vad är det för fin vit top du har på dig? Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Min fina vita topp är en nyhet från Odd Molly som jag precis har fått in i min butik. Kram!

 2. Sofia S says:

  Åh jag älskar bruka!! Önskar att det gick att köpa deras grejer på nätet. Kram på er, lika fina som alltid 🙂

  • gizmolina says:

   Tack för komplimangen! Håller med dig om att Bruka har SÅ mycket fint! De har tyvärr valt att inte sälja sina produkter på nätet och det innebär att ingen nettbutik får säljer deras butiker online… Så – allt fint jag får in säljer jag endast i min butik i Vibesgate 15. Önskar dig en fin dag! Kram! 🙂

 3. Johanna says:

  Vi var där men fick vända då vi trodde det var som Formex = öppet för både press/företag och privatpersoner men vi blev nekade vid dörren så det blev en sightseeingtur inne i Oslo istället. Lite trist.. :-/

  • gizmolina says:

   Jag tror inte att Formex heller är öppen för allämnheten längre? den var det förr, för många år sedan, men idag är även Formex bara för bransjefolk. (tror jag i alla fall). Hoppas att ni fick en fin sightseeing! Happy new week! Kram! 🙂

 4. line says:

  Så fint bilde av dere. Veldig flott.
  Man får lyst på vår både i klesveien og interiørveien når man rusler rundt på Gave og Interiør jeg likte årets messe ganske godt.

  Du har helt rett Formex er bare for bransjefolk jeg måtte i iallefall vise norsk bekreftelse fra Brønøysund om at jeg hadde selskap i bransjen når jeg var der forrige helg.

 5. Anita says:

  Fin bild på er. Vad kul att kunna göra saker tillsamms med J. Den vita toppen du har på dig är jättefin, såg inlägg ovanför att det är Odd Molly. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *