DAGENS GIRLS.

Slottsparken runt kl.17.45.

Jag och J sitter och tittar på dvd´n Verdens beste SFO samtidigt som hon tecknar och jag bloggar och den är riktigt kul den dvd´n.  Vi har sett episoderna förr men de är så kul att man kan se om dem 🙂

Fastnade inte så bra på bild idag men här ser ni alla fall en glimt av min dagens. Koftan är en favorit och cashmere tröjan är SÅ skön, varm och snygg.

Hjärtat upptäckte plötsligt att hela dammen var tom för vatten och istället fylld med löv.  J´s dagens = klänning Soup Store, kappa Livly och hårspänne Prinsessefin (finns i min butik).

 

 

Är det någon mer än jag som laddar för Solsidan nu?  T.o.m. Johanna älskar den serien så nu ska nattlinnet på henne innan vi kryper upp i soffan ! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DAGENS GIRLS.”

 1. Jennifer says:

  Så fina bilder på er! Har skrattat gott åt Solsidan :). Ha det bra! Kram Jennifer

 2. marte says:

  Hei! Ville bare si at det var kjempekoselig å hilse på deg i din søte butikk i går:))) Du var så trivelig og imøtekommende! Kommer garantert innom en annen gang:) Klem Marte fra Lillestrøm.

  • gizmolina says:

   Åh vad glad jag blev nu! Tack för fina ord ! 🙂 Det var så trevligt att hälsa på dig och jag hoppas att du och din dotter hade en riktigt härlig lördag inne i Oslo trots regnet ! Klem !

 3. Sidsel says:

  Å har solsidan begynt igjen ????? Når og hvor ??
  Sid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *