DAGENS GIRLS.

11836840_10153005139835796_7974516704401722979_n

Jag veeet, min poncho börjar bli tjatig men jag tokälskar den (kommer från Line of Oslo), jeans MiH (från Hassan & Den Dama), skor Swedish Hasbeens och favoritväskan från By Malene Birger.  (jag har pimpat den idag, ska fota och visa i morgon).

Åhhhh så kul det är att ha ett fungerande internet igen! Man märker inte hur värdefullt det är förren man är utan det en vecka…!  Hur som helst – vi kom nyss hem efter  diverse ärenden. Vi var bl.a. och tittade på ett kontorshotell (tror det heter så på svenska? kontorsfellesskap heter det i Norge) och om det är någon som kan tipsa om ett sånt centralt i Luleå så får ni gärna höra av er till mig (min mejl = gizmolinas@hotmail.com). Det är JIG som behöver ett asap. Själv kommer jag att ta emot mina klienter på andra platser men – bäst vore om vi hittade en lokal som vi kan turas om att använda eftersom JIG kommer att varannan vecka pendla till Oslo (ett viktigt kriterie för mig är att ha lite utsikt / ett fönster man kan öppna).

Sen, på väg hem så stoppade vi och mumsade i oss pizza till middag (ni som bor i Luleå ser var vi åt av bilderna…) men alltså nu måste det bil ett slut på junk food snart innan jag svullar upp totalt. Får se skolstarten som ett perfekt tillfälle att bli sundare. 😉

11828673_10153005143910796_95871097730414193_n

Hjärtat älskar att dumma sig på bilder…!  Hennes fluffiga favorit hood/jacka kommer från Lindex, fina toppen från Kapp Ahl och skönaste tightsen från Livly (det är i.n.t.e lätt att hitta tights som sitter bra på Johanna men de från Livly är verkligen de bästa!).

Nu smattrar regnet mot fönstret och det känns hur mysigt som helst. Ljusen är tända, skön musik från Spotify skapar härlig stämning (Dinner party! är ett tips!) jag har precis hällt upp ett glas kalla bubbles och kl.20 kickar årets sista Allsång på Skansen igång (ser fram emot att se Lena PH).  Tror jag läste att detta är Petras sista och sorry, men jag tycker faktiskt att det känns helt rätt för om du frågar mig så får hon gärna gå tillbaka och vara September. Jag gillade henne bättre i den rollen!

Njuuuut kvällen kära du!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DAGENS GIRLS.”

 1. Amelie says:

  Äsch, du ser inte det minsta “svullig” ut, du ser jättefin ut! Härlig att du fixat internet, saknat dina inlägg.
  Kram från mig i Örebro!

  • Åh tusen 1000 miljoner tack för fina & peppande ord Amelie! 🙂 Och ja, det känns amazing att ha internet igen!!! så nu kan jag äntligen blogga normalt igen = l.y.c.k.a.!

   Önskar dig en magisk onsdag fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram!

 2. Anna says:

  Hej,Kolla in Brukets Herrgard i Rosfors,Lycra till.Anna x

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för tips Anna! 🙂 Tror jag får ta mig en roadtrip en dag väldigt snart!

   Njut den soliga sommardagen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *