Dagens girls.

Allmänt

På väg hem från dagis kl.16.20. Jag har på mig lue fra Hassan & Den Dama, jacka Whyred, jeans Tommy Hilfiger, skor Scarpa och veske Marc by Marc Jacobs. Johanna har jacka fra Benetton, mössa Soup Store, tights Alpaca Society och skor Naturino (från Pom D´api).

Så där ja, då är årets föräldra-samtale i barnehagen avklarat och det gick jätte bra så vi var 2 stolta föräldrar som satt i soffan på det lilla personalrummet 🙂

På väg hem fick J en ballong från Balloon Company som jag lyckades tappa/miste då vi skulle ut av bilen så nu flyger en stor röd jultomte omkring över Oslo… 😉  Johanna blev så klart super ledsen över mitt slarv så jag har lovat att fixa ny imorgon…

Nu pågår styling här och prinsessan leker Jag är liiite stressad över att det är så få dagar till vi reser och imorgon får jag  i n t e missa att fixa visum… !

Trevlig kväll!!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens girls.”

 1. Johanna says:

  Vad spännande! Underbart att komma iväg till värmen, jag är ju “inte” avis ;-).. 🙂

 2. Doktor Molly says:

  Ni är superfina! Var så sugen på att köpa en mössa som Johannas till mig och dottern men blev så besviken när jag insåg att tofsen är blåräv. Känns helt omöjligt när man inte gillar pälsdjursuppfödning av vilda djur. Pälsen ger ju inte ens värme… Verkar dock sälja som bara den!

 3. Linda says:

  Typiskt med ballongen men det är lätt hänt!

 4. Marianne says:

  Hej!
  Gillar din mössa starkt och undrar om du vet någon webshop som har den?

  Ha en fin kväll
  Marianne

 5. John says:

  Efter vecka 12 kunde jag slappna av lite. Nu började vi planera, vad ska barnet heta och en massa annat. Jag hade mycket att fundera på för jag skulle bli den förälder som jag aldrig haft! Jag skulle finnas där, skämma bort det och framförallt överösa barnet med kärlek. Jag skulle bli världens bästa PAPPA!

 6. Reidun says:

  Så fine dere er begge to i deres antrekk, sporty…Johanna ser alltid så fornøyd ut..ha en fin kveld. Jeg koser meg foran ovnen!!!minus 14,5 ute…..

 7. Mirva ♥ m. -04 & -05 (färdigbakad sjuksköterska om 6 veckor ;) says:

  God morgon!

  Sååååå FINA ni är! Gillar din mössa men vet att priset ligger på 1200-1300 sek så den är lite dyr tycker jag… men fin är den!

  KRAM Mirva

 8. Hanna says:

  Jag älskar Johannas mössa! Finns den för vuxna också? Ni ser annars också mycket glada och fräscha ut. Och jag är så avundsjuk att ni om mindre än en vecka lyfter mot Thailand. Bodde själv där fyra månader i fjol och har helt glömt hur kallt och hemskt det här med nordisk vinter verkligen är! Ha en underbar och effektiv dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *