Dagens girls.

På dagis runt kl.16.30. Jag försöker pussa en busig Johanna.. Min dagens: bluse Odd Molly ( Daisy), byxor Maison Scotch, skor Notabene och solbriller Marc Jacobs. Johanna har på sig tee + tights  Scotch R´belle ( Zimba), shorts Paul & Joe ( Soup Store) och skor Geox.

Ikväll var jag bjuden på festen med stooort F, nämligen ELLE´s sommarfest men jag fick inte tag i någon barnvakt (eller Erlend Elias var SÅ snäll och fixade en men det är inte så lätt att ta in någon helt ny som J aldrig träffat förr…) så nu sitter jag här hemma i soffan med Johanna….  Tycker så synd om mig själv att jag ska tröstäta Møvenpick (swiss chocolate)… *snyft*… 🙁  Men, men vad är väl en glammig fest i soooliga Frognerparken mot en kväll inne i soffan… eller nej, inte ens det orkspråket funkar just nu… 😉

Nu är det dags för prinsessan att lägga sig och sen ska jag förtränga sommarens största fashionparty som pågår i parken med jobb 😉 Man kan föresten följa festen live HÄR.

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Dagens girls.”

 1. Usch, det låter som en tuff kväll… Känner igen det där att sonen är extra trotsig då man själv mentalt befinner sig någon annanstans! Tror de känner det på sig. Hoppas hon somnar snart, själv ska jag återigen gå upp och läsa saga., hoppas jag hinner med ett glas jin på altanen sedan…
  Kram!

 2. Synd! :-/ Men hoppas ni har haft en mysig kväll trots det.

 3. Anna Skagern says:

  Nej vad tråkigt! Det är ju typiskt att det ska bli så när det är något man verkligen vill…
  Och då är det ABSOLUT lov att äta mövenpick! (speciellt choklad… mums!)

  *tröstkram*

 4. Åh, jag skulle också på event ikväll som Bubbleroom anordnade men kunde inte eftersom maken inte hann hem 🙁

  //tycker synd om mig själv också!

 5. Irene says:

  Da må du og J lage en skikkelig jentefest hjemme i kveld og følge Elle festen live; ) Det blir så bra SÅ. Vet du jeg har akkurat samme utfordring til helgen, jeg er bedt på fest og gleder meg voldsomt men har INGEN barnevakt og min datter er heller IKKE interressert i barnevakter hun ikke kjenner så vi får se om og hvordan det løser seg. Nå må dere jenter ha en aldeles strålende tur til Mallis og begynn pakkingen i kveld du; )) Ha en fabelaktig kveld. Irene

 6. Carina says:

  Kjedelig:( En trøsteklem er kanskje heller ikke et plaster på såret? Uansett…….

  STOR klem
  C

 7. gizmolina says:

  Åh vad jag är G.L.A.D. som har er som piggar upp mig ikväll! Taaaack!! Jag började nästan gråta (jag veet fjortis varning på den) då jag insåg att jag inte skulle kunna gå… så det är verkligen sååå syynd om mig ikväll.. 😉

  Josefine-
  Ja, de känner absolut på sig… Hoppas att du fick njuta ett glas vin ute ikväll!? 🙂

  Iréne-
  Vilken strålande idé med jentefest!och tack för din trevliga kommentar! Jag gjorde som du skrev och påbörjade packningen ikväll så inget ont som inte har något gott med sig…;)

  Anna-
  Sitter och äter nu. Mums!

  Carina-
  Tack! Kramen hjälper! 🙂

  Bambi-
  Åh nej så trist att du också missar en fest… det är verkligen synd om oss…*snyft… Men du – du får tänka på att det kommer fler kul fester och DÅ så !! 😉

  Johanna-
  Ja huur synd som helst… men jag överlever nog, kanske… 😉

  KRAMAR till er alla!!!!

 8. Charlotte says:

  Sååå tråkigt såklart! Men du får se det som en fjäder-i-hatten att du ens var bjuden:-)
  Hoppas du och J hade en mysig kväll iaf…och att glassen var god!

  Kram!

 9. kristina says:

  Vet själv hur det är att ha nära och kära på avstånd när man behöver barnvakt. Alla våra släktingar bor i skåne och vi i småland.
  Nu är största sonen vuxen och bor i Oslo som dig. Han och hans flickvän är väldigt fina med barn det var han som fick Josefines köksmöbler. Så skulle Johanna träffa dem några gånger så kanske de kan barnvakta om det kniper för dig.

  Kram Kristina

 10. Charlotte says:

  Och förresten, vad gulligt det var med tights under shorts, det får
  min lilla goding ha imorgon:-)

  Kram
  Charlotte- trebarnsmamma som slutar stressa

 11. gizmolina says:

  Charlotte-
  Ja, eller hur? det var bara så typiskt att jag inte kunde gå när det äntligen hände.. Men – jag får satsa på nästa år istället! 😉 Kul att Johanna inspirerar med sin outfit! och det där med att sluta stressa borde jag också tänka på… Trevlig midsommar!!! 🙂

  Kristina-
  Så otroligt omtänksamt av dig att tipsa om barnvakter! Tack!! Ofta så får jag det till med de vi har men ibland kör det ihop sig och det var ju tokigt att det skulle hända just idag. Önskar dig en flott midsommar!

  KRAMAR!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *