Dagens gossip!

Allmänt


Läcker bild på desperata hemfrun Eva Longoria.  Hon gör reklam för “Magnum icecream” på Franska Rivieran och det får mig at längta tillbaka till St.Tropez. Vilket ställe det är !

Phuket kl.22.10, onsdag kväll.

Lite härligt gossip piggar alltid upp så därför kommer här ett inlägg fyllt av nya pics på stars 🙂

Eftersom jag inte surfar in på svenska tidningar så ofta så märker jag att jag missat hur mycket skvaller som helst.. Är det tex slut mellan Magnus Hedman & Magdalena Graaf igen? jag hänger inte med…? 😉  Också såg jag att det är slut mellan Lena Ph och hennes Martin, eller?  Hej och hå…. 😉

Thumbnail
Elizabeth Hurley & Gwyneth Paltrow. Härligt med rosa! 🙂

Thumbnail
Vad är det med alla dessa skönheter och deras odjur? Jag förstår verkligen inte…?  Paris har ju tom lagt sig till med rockig stil för att passa in… Jag tyckte absolut att hon var sötare förr i sina långa lockar och den där snygga svenska pizzabagaren var tog han vägen? 😉

Nej, nu är det bäst attt jag tar den där duschen….

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens gossip!”

  1. Anna says:

    frågan man egentligen ska ställa sig är väl varför hon byter stil för varje kille hon träffar? så rik, så osäker, och dom du kallar odjur är ju iallafall sig själva genom all media eller hur? jag tycker det är skit häftigt med personer som står på sig iallafall.

  2. AnnaStina says:

    Anna-

    Ja men eller hur, hon byter stil hela tiden. Tokigt! Och ja, odjuren kör samma stil oavset girlfriend 😉 Jag tycker man ska köra sin egna stil istället för att göra som alla andra. 🙂 Trevlig kväll! Kram! 🙂

  3. Hej Annastina tänkte på dig igår…..går en serie på kanal 5 som du säkert älskar ttp://www.usanetwork.com/series/starterwife/ Så har du något att se fram emot att se när du kommer hem. Mvh Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *