Dagens & Gucci.


Sjeselonger + puffar från R.O.O.M. , lampor Flos, de gröna växterna sålde jag i min butik Gizmo & Co och gardinerna kommer från Himla. Och just ja, kuddarna från stjärnor på kommer från Gant och det blommiga tyget på puffar + kuddar kommer från Ralph Lauren (beställt hos R.O.O.M.). Katten Gucci är 5 år.

När jag var på väg ut i eftermiddag så tittade jag in i stua / vardagsrummet och hittade söta Gucci så här! Snacka om att han har sköööna dagar 😉


Kontorsdag = inte så mycket fix 😉 Linne + topp från Rosemunde (finns hos Daisy), sjal Faliero Sarti, jacka Moncler och jeans från Zara.

Nu rullar Förkväll på TV´n och säga vad man vill om det programmet men jag tycker att det är TREVLIGT sällskap på köket då jag lagar middag 🙂  Idag blir det spaghetti på Johannas önskan. Mums.


Igår såg jag den här Woody Allen filmen. Tyvärr hade jag byggt upp galet höga förväntningar och då blir man ju alltid besviken 😉  så filmen får 3 stjärnor av mig.

Önskar dig en mysig måndagkväll!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens & Gucci.”

 1. Maria says:

  Var tvungen att ta vägen förbi KappAhl idag. Bara så du vet det så skyllde jag på DIG när mannen såg att jag kom hem med en påse.(du är ju mitt stil-ikon!) Önskar bara att mina hjärtan var lite mindre & hade samma stil som mamma.
  Tack för att du tar dig tid att ge oss nya inlägg flera gånger om dagen! Utan dig vore min dag inte lika solig! Krams m

 2. Sandra says:

  Vilket vackert hem du har! Jag är väldigt nyfiken på den underbara kristallkronan eftersom jag själv är på jakt efter en sådan. Vart har du fyndat den? Tack för en inspirerande blogg som värmer i mörkret!

 3. Sandra says:

  Vilket vackert hem du har! Jag är väldigt nyfiken på den underbara kristallkronan eftersom jag själv är på jakt efter en sådan. Vart har du fyndat den? Tack för en inspirerande blogg som värmer i mörkret!

 4. Vad fint ni har, förstår att Gucci trivs! : )

  Låter härligt med en månad i Thailand – hoppas att du hinner skicka ut vinsterna från halsbandstävlingen (Nordljus) innan ni åker!

  Kram!

 5. Anna says:

  Älskar när Gucci får komma med i bloggandet 🙂
  Vem tar hand om honom när ni åker till Thailand? Gud vad härligt med sol och värme igen! Ser fram emot ditt bloggande därifrån.(Hittade din blogg efter ni kommit hem därifrån sist) Ha en fin kväll! Kraaam

 6. Lena says:

  Hei Anna Stina.

  Når reiser dere til Thailand? Digg da, er visst veldig bra vær der nede nå:)

 7. elin says:

  Hei! Jeg elsket den filmen!! Hvor i Oslo kan man forresten kjøpe Moncler-jakker? God natt 🙂

 8. Anna says:

  Tyckte den filmen var skitbra! Hade dock inga förväntningar alls på den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *