Dagens & HC-Shop.


Dagens: tunika 120%lin, jeans Zara, smycken La Chance by M.O.S. (kinesiska lyckosmycken).

Idag åkte en ny tunika från 120%lin på och den här kommer att användas flitigt i vår & sommar . Jag älskar detaljerna med puffärmen och fickor (väldigt bra att ha då man har barn!) och sen är det kul att det här märket inte finns "överallt".

Jag shoppade tunikan på fina HC-Shop på Frogner som de söta systrarna Charlotte & Helene driver (därför HC!) och just nu vet jag att hon och hennes syster myser på fjellet så jag passar på att önska dem en riktigt GOD PÅSKE ! 🙂


Det kryllar av fina saker i butiken och jag såg bl.a. de HOME bokstäver som ni kan vinna här på bloggen just nu.

   
Jag gillar "Le Bain" bokstäverna som är krokar till handdukar och kuddarna från Day-Home med siffror och text på står på önskelistan… De skulle passa perfekt i vårt hem i Thailand.

Tyvärr så rinner min näsa konstant just nu och Johanna ligger och hostar i sängen så hon vaknar då & då. Börjar misstänka att vi kanske blivit smittade av JIG… hmm.. får hålla tummarna för att det är falskt alarm och att vi vaknar lika pigga som idag imorgon.

Godnatt & sovgott mina vänner ! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Dagens & HC-Shop.”

 1. Linda says:

  Vad mycket fina saker de ser ut att ha! Hoppas att ni har vaknat pigga =)

 2. Kristine says:

  HEI!! Nudelig tunika!! Vi bor ikke i Oslo,men har vært innom HC-shop når vi har vært i Oslo. Fin butikk. I dag skinner solen, så det blir man i godt humør av!! Kos deg med din skjønne Johanna og dagens besøk. HA en fin dag 😀

 3. Anonymous says:

  HEI!! Nudelig tunika!! Vi bor ikke i Oslo,men har vært innom HC-shop når vi har vært i Oslo. Fin butikk. I dag skinner solen, så det blir man i godt humør av!! Kos deg med din skjønne Johanna og dagens besøk. HA en fin dag 😀

 4. Annette says:

  Hej!

  Härlig tunika!! Blev störtkär i den!! Vet du möjligtvis om man kan få tag på den här i Sverige eller de kanske kan skicka till Sverige?

  Precis min stil!!! Du passade jättebra i den!

  Mysig affär!

  Passar på att önska er en fin påsk!

  Kram!

 5. oj, vilke snygg tunika 🙂

 6. Jennie says:

  120% :S Hur blir det 120&?

 7. Mikaela says:

  Hej!Vilken fantastisk tunika! Du hittar alltid så himla mysig kläder. Hade förresten tänkt köpa det Kamille-bladet som du var med i (ja jag vet att jag är trög) men så hade det visst kommit ut ett nytt nummer 🙂 Så går det när man är lite försenad.. Ha en fantastisk kväll!

 8. kakan says:

  Hej först vill jag säga att jag gillar din blogg den är välskriven och kul att läsa.

  det andra är byrån man ser i bakgrunden är väldigt fin,finns att köpa var?=)

 9. Linda Olsson / Rosenblom says:

  Super fin tunika. Passar perfekt på dig …….

  Du är så härligt fin i håret!!

  Önskar dig och din familj en riktigt trevlig Påsk.

  Tjingeling …….

 10. Emma says:

  Har frågat dig innan, men missat svaret. Hur får du till dina lockar, så fiiiina!

  Kram

 11. Randivennen says:

  Ha ha, nå må jeg nesten le…. Det er presis den samme tunikaen jeg så på, på Sandvika Storsenter på lørdag… den er såååå fin! Grattis! Jeg har allerede ønsket meg den i bursdagsgave til Gaute;)Jeg krysser fingre!

 12. jennifer says:

  Vilken butik!! Den måste jag spana in när jag e i oslo nästa gång=)

 13. Yvonne says:

  Glad Påsk Anna-Stina och Johanna, jag blev också förälskad i den vackra tunikan och undrar vad det är för märke och om den finns i Sverige. Läser din blogg varje dag som ger mig tips om inredning, flärd och kloka ord kramar till er båda Yvonne Enersen i Luleå, mormor till Malou 2 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *