Dagens inredning: Sex and the city !

Allmänt

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Liknande möbler som de som girlsen chillar i i Mexico finns att köpa i serien "lounge hage möbler" från Ilva.

Gissa om jag blev HAPPY då jag hittade interiörbilder från filmen "Sex and the city"! 🙂 Så – nu är det bara att studera bilderna, sno stilen,  och sedan fixa sitt alldelens egna "Carrie-hem".

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Vi har ett litet garderobsprosjekt på gång hemma (min garderob är ett KAOS!) och jag önskar mig en lika stor garderob som Carrie har…

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Så här såg Carries lägenhet ut tidigt i serien för sen målades ju väggen bak sängen ljusrosa och det blev jag så inspirerad av att jag målade min vägg bakom min säng i samma rosa färg då jag bodde i min "Carrie lägenhet" 😉

Køb møbler fra Sex And The City filmen
I filmen är Carries hem plötsligt så här fint.

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Jag skulle vilja ha ett litet "blogg-bord" vid fönstret precis så som hon har…. Tror faktiskt att jag ska fixa så hemma i sovrummet..

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Cool matt från Paul Smith i tibetansk ull & silke, pris 19.500 dkr, från The Rug Company.

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Byråerna kommer från Dorothy Draper och är lackerade i svart & guld.

Køb møbler fra Sex And The City filmen
Charlotte chillar i en divan som du kan klicka hem hos newel.com

Dessa bilder påminner mig om att jag måste gå och se filmen en gång till snart..! 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens inredning: Sex and the city !”

 1. Sara says:

  ÄLSKAR filmen! 🙂

 2. Caroline says:

  Åh vad mycket snyggt! Nu blev jag inredningssugen… Men konstigt tycker jag att det är så stor skillnad mellan hennes hem innan filmen och i filmen. Det blir liksom inte trovärdigt att Carries stil skulle ha ändrats så mycket.

 3. Nelly says:

  älskar inredningen i filmen. var har du hittat bilderna? kram

  caroline

  har du sett filmen? är så att hon inreder om lgh i mitten av filmen. : )

 4. sara says:

  jag såg filmen två gånger på bio. och två gånger hemma på datorn. kommer bli måååånga mååånga fler gånger också. Ska definitivt köpa den på dvd när den kommer ut.

 5. Stina says:

  Ååh så roligt med interiör bilder från filmen, var har du hittat alla dessa bilder??? Ha en skön avslutning på denna vecka!!!

 6. Tezz says:

  Alltid kul med inredningsbilder 🙂 Jag har inte sett filmen än, men det står helt klart riktigt högt upp på min att göra lista…

 7. Åååh vilken bra idé med ett litet bord att sitta och blogga vid framför fönstret! Skulle vara så inspirerande att titta ut samtidigt som man väntar på att bilderna ska lastas in på bloggen! Tack för gratulationen på vår förlovningsdag. Skröt för Jonas (festmannen.. ;)) om att vi fått gratulation av min favoritbloggerska! Prideparaden var superrolig att se, dock blev det väldigt blött och blev svårt att se något eftersom alla hade paraplyer och jag är kort. Men nästa år skiner säkert solen igen!

  Stora kramar från Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *