Dagens inspirasjon.

Dagens interiörbild & tips.

 

Me like.

Phuket lördag kl.18.15.

Som ni vet så flyttar vi in i vårt nya hem den dagen vi landar i Oslo igen så jag använder dagarna här nere till att bl.a. planera hur jag ska möblera + inreda. Vi kommer inte att göra några stora förändringar eftersom vi hyr en lägenhet en period, men lite skillnad blir det så klart. Vår nya lägenhet är ljus & fräsch med stukaturer, rosetter och högt i tak och just nu hämtar jag inspirasjon till hemmet från dessa pics:

Jag har haft lust på Tolix stolar länge så kanske det är dags?

Jag går gärna för ett soffbord i stil med detta.

Detta är en bild från ett annat hem och jag älskar hotellrumsfeelingen med långa gardiner som täcker väggen. Så vill jag också ha! och gärna mjuk heltäckningsmatta från vägg till vägg….

Efter en dag på beachen så gör vi oss nu klara för middag tillsammans med ett gäng trevliga grannar.  Hoppas att du också har en FAB lördag?! 🙂

 

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 3 Comments

3 responses to “Dagens inspirasjon.”

 1. Sanna says:

  Hei, lekre bilder ! Kan jeg få vite hvor de er hentet fra ? Kanskje jeg finner flere 🙂 nyt dagene i herlige Phuket !

 2. gizmolina says:

  Sanna-
  Jag tror att jag hittade de hos http://www.boligmagasinet.dk men för att vara helt ärlig så husker jag inte… Och den sista bilden tror jag är från http://www.skonahem.com... Önskar dig en flott weekend! Klem ! 🙂

 3. Gingi says:

  Hei! Hvor kjøpte du lysekronen som hang på kontoret ditt?

  God søndag!

  gingi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *