Dagens inspirasjon.

På tal om kontorsdag så surfade jag runt och hittade några härligt inspirerande pics på hemmakontor idag. Mitt nämaste prosjekt är att få till ett snyggt stort moodboard också ska jag försöka hitta en plats till ett litet mini-kontor här hemma, eller så blir det kontor på bakrummet i min butik istället… ? Time will tell… ! 🙂

Sitter och tittar på Inför Eurovision Song Contest  (SVT1) nu och tror minsann att det är första gången jag ser Lena PH i Odd Molly ! så hennes mann är nog glad nu 😉  Silkeblusen är från den kommande a/w -12 kolleksjonen och jag har självklart beställt den till min butik.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens inspirasjon.”

 1. Jennifer says:

  Härliga bilder! Hoppas din måndag varit bra och ha en bra tisdag! Kram Jennifer

 2. Camilla says:

  Ha ha ha, ja jag har läst nánstans att hon inte alls gillar O.M.-kläderna, att det absolut inte är hennes stil, sá han blev nog riktigt glad och överraskad!! 🙂
  //c.

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Supersnyggt med fina moodboard 🙂

 4. Annica says:

  Såg också Lena i silkesblusen. Funderade på om det var Odd Molly……Snygg var den iallafall! 🙂 Ha en härlig dag, kram

  • gizmolina says:

   Oh yes, Odd Molly it is. Den kommer i 3 olika färger, jag köpte in 2 av dem till min butik, bl.a. den som hon har på sig. Kram ! 🙂

 5. Reidun says:

  Inspirerende bilder…med din gode smak får du nok laget et fint kontor til deg…HA en fin dag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *