Dagens inspirasjon.

Allmänt

48 år och 2-barns-mamma.

Elle Macpherson har varit min stilikon i mååånga år och hon inspirerar mig massor. Och nu då jag såg denna nytagna bild av henne  för amerikanska Fitness Magazine så är en sak säker: jag s k a börja träna. På riktigt! Nästa vecka! inget stort, bara fler walks och kanske en joggetur ibland…  Om du vill läsa om hur Elle tränar så kan du göra det HÄR .  På måndag kör jag girls. Påminn mig om jag glömmer det! 😉

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Dagens inspirasjon.”

 1. Amelie says:

  Tänk på att i princip alla sådana där bilder är hårt retuscherade….

 2. Anna N says:

  Jag tycker också att Elle kan ha en härlig stil, men just den där flickiga looken på en 47-åring är inget att efterstäva tycker jag.

 3. Domesticka says:

  48-årig 2-barnsmamma som är mycket hårt retuscherad ja! Men träning är alltid bra, både för Elle, Gizmolina och alla vi övriga!

 4. Merethe :o) says:

  So what if she’s touch-up’ed – she looks AMAZING & FABOLOUS!!!!!!! :o) Hun trener hardt, lever sunt og godt i kropp og hjerte – og er defintivt et SUPERT FORBILDE synes jeg!!!!!!! <3 Digger deg Elle McPherson!!! :o)
  Klem fra Merethe :o)

 5. Amelie says:

  Hm,lever sunt? Alkoholproblem och drogkontakter…

  • gizmolina says:

   Drogkontakter? men alltså vem har inte det i den värld som hon lever i? typ alla. Man ska inte döma någon utifrån vilka de umgås med.

 6. Camilla says:

  Hon är ju bara sá vacker och jag älskar hennes stil!
  //c.

 7. Mirva says:

  Jag med! 🙂

 8. Johanna says:

  Undrar bara lite tyst hur mycket bilden har retuscherats? 😉

  • gizmolina says:

   En del, men inte S Å mycket för jag ser massor av pics på henne som paparazzis tagit i bildebanker där alla magasin plockar sina pics och de är inte retuscherade och hon ser amazing ut på de också ! 🙂 Hon är helt enkelt otroligt snygg !

 9. Ingela says:

  Jodå, hon är lika snygg och vältränad (bra gener?)även på paparazzibilder – har alltid förundrats över hur otroligt vacker hon är, och vilken sund utstrålning . Här ligger alla 20-åriga undernärda catwalkmodeller i lä 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, hon är extremt snygg & fräsch ! och jag håller med dig om att många 20-åringar ligger i lä där… 😉 Happy söndag! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *