Dagens interiörbild.

Phuket kl. 23.45 , torsdag kväll.

Egentligen så vill jag ju helst stanna kvar här i Thailand eftersom jag trivs så fantastiskt bra men det går ju inte och vi ska ju strax hem…. så – i mitt huvud planerar jag nu hur Johannas rum ska se ut för som jag skrivit tidigare så är det bl.a. dags för ny säng.

Den här sängen är inte någon favvis men – jag gillar garderobskåpet som står vid sidan om sängen och de söta kaninerna som hänger på väggen 🙂 Sen tänker jag fixa sånna där söta rosa vimplar att fästa i taket också för det är en så fin detalj!


I bakgrunden syns det klädskåp Johanna har i sitt rum idag, från "All in wood". Men – glasdörrar är inte så jätte praktiskt då hjärtat kan gå, de funkade bäst då hon kröp så det kanske blir ett nytt? Bilden är föresten från Johannas 1 års dag, snart är det 1 år sedan.. tiden flyger! 🙂

Vet du – just nu känner jag att jag är så trött mama att jag måste genast krypa upp i soffan och relaxa… Jag ska titta klart på filmen och sen ska jag lägga mig "i tid".

Så – jag önskar dig en underbar kväll och avslutar den här bloggningen med att flytta hela tävlingen jag lagt ut så att den kommer efter det här inlägget så att ni inte missar den 😉 

Jag önskar dig den bästa av kvällar!

God natt kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens interiörbild.”

 1. Garderobskåpet på bilden var verkligen ursött. Ha en fin kväll! 🙂

 2. Jennifer says:

  Men vilken söt bild ^^ Rosa och fint. 🙂

 3. MaryAlice says:

  ååå va söt bebis =D ur gullig =D

 4. Emelie says:

  Gud vilket underbart rum och jätte söt Flicka 🙂

 5. AnnaStina says:

  TACK snälla ni! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *